Най-лековитите подправки, които можем да използваме!

Най-лековитите подправки, които можем да използваме!

0

Отдавна известен факт е, че билките и подправките се използват не само в козметиката, но и във фармацията и алтернативната медицина. Именно...

1

Как да Използваме Подправките при Готвене

Прегледай всички 74 авторски предложения за как да използваме подправките при готвене в Готвач.бг.
Няколко причини да използвате подправката девесил

Няколко причини да използвате подправката девесил

растението се използват както листата, така и семената и коренът. С най- силни лечебни свойства обаче може да се похвали коренът. Той се използва в...

Защо е вредно готвенето с многократно използвано олио?

Защо е вредно готвенето с многократно използвано олио?

Често срещана практика у нас е домакинята да използва повторно олиото, в което е пържила веднъж или два пъти. Това обаче е изключително порочна...

За какво се използва подправката майорана

За какво се използва подправката майорана

ястието. В кулинарията листата на майораната се използват в пресен и в изсушен вид. Майораната идеално се съчетава с чесън, използва се като...

За какво се използва подправката девесил?

За какво се използва подправката девесил?

. Девесилът е много добро диуретично средство. Можете успешно да използвате, ако много се потите. Добро се повлияват и кожни заболявания при...

Как да използваме стевия

Как да използваме стевия

. Метод 1 - Използване на стевия в течна или прахообразна форма Използвайте чисти капки стевия. Може би най-популярният начин да се използва...

Как да използваме сач?

Как да използваме сач?

Съществуват редица рецепти за готвене на сач, но за да ви се получат наистина вкусни ястия, трябва да спазвате някои правила за използването...

Готвени зеленчуци

Готвени зеленчуци

необходимата гъстота, по време на готвене по преценка може да доливаме топла вода. Много подходящо е да се поднесе с топка варен ориз....

Готвена мусака

Готвена мусака

2

В малко олио и вода задушаваме нарязаните праз и картофи. Добавяме размита с малко вода кайма, червен пипер и запържваме. Добавяме чубрица на...

Японски методи за готвене

Японски методи за готвене

готвене, а не рецепти; техники, а не съставки. Някои от основните методи за готвене в японската кулинария са: Темпура или Тендън През 1550 г...

Здравословно готвене на пара

Здравословно готвене на пара

които този начин на готвене прави ястията блудкави и безвкусни. Дали това е така, или готвенето на пара си има своите тънкости? Тайната ще...

Готвене в йенско стъкло

Готвене в йенско стъкло

, затова след готвене почистването на съда е много лесно. Готовите ястия в йенско стъкло могат да се сервират направо в съда, в който са...