Как да приготвим сами брашно от нахут?

Как да приготвим сами брашно от нахут?

0

използвате варена или консервиране в крайна сметка ще приготвите пюре от нахут, но не и брашно. След като извадите нахута от фурната, оставете...

1

Как да Приготвим Нахут

Открий всички 74 авторски предложения относно как да приготвим нахут в Готвач.бг.
Печен нахут

Печен нахут

3

Накиснете нахута от предната вечер във вода. След това изхвърлете водата и по желание отстранете люспите. Сложете нахута да е свари до омекване...

Нахут - Леблебия

Нахут - Леблебия

3

), в Индия се приготвят традиционно специалитети с нахут. За разпространението на нахута по света са отговорни не само испанските и португалските...

Нахут яхния

Нахут яхния

, джинджифил, кориандър, черен пипер. Ястието се разбърква се и прибавя към нахута. Ако водата на нахута е много, предварително се отсипва от нея, а...

Как да приготвим булгур

Как да приготвим булгур

Булгурът се използва традиционно в средиземноморската кухня и от него се приготвят различни супи, салати, мезета и основни ястия...

Как да приготвим раци

Как да приготвим раци

Сочното сладко месо на раците се харесва както на възрастните, така и на децата. Ордьоврите и ястията от раци са популярни в много национални...

Как да приготвим октопод?

Как да приготвим октопод?

подходящ за основно ястие или за салати, може да се приготвя печен, варен, задушен в масло или маринован. В много от средиземноморските рецепти...

Да си приготвим ципура

Да си приготвим ципура

Първата рецепта, която ви предлагаме можете да приготвите много лесно. За нея няма да ви бъдат необходими сложни продукти. Освен ципура, по...

Как да приготвим Комбуча

Как да приготвим Комбуча

Гъбата Комбуча от векове се използва като естествен лек в Азия и Русия. През 250 г. пр. Хр. хората от династията Ян в Китай консумирали...

Как да приготвим кантучини

Как да приготвим кантучини

Кантучините са известен десерт, с който се гордеят жителите на италианския град Прато. Кантучините са известни още с името бишкоти ди Прато...

Какво да приготвим с кресон

Какво да приготвим с кресон

Култивираният кресон (Lepidium sativum), наричан също поточарка, е бързо растящо градинско растение, отличаващо се с остър и пикантен вкус...

Как да приготвим постни варенки

Как да приготвим постни варенки

Варенките са вариант на руските пелмени и италианските равиоли, които се приготвят доста често в страните в Източна Европа, най-вече в...