четвъртък, 3 септември
Месото от акула не е за бременни и деца
Кое за какво е полезно

Месото от акула не е за бременни и деца

0

Месото от акула е много вкусно, но преди приготвяне трябва да се кисне в мляко или подкиселена вода. Не се препоръчва консумацията на месо от акула от бременни и деца заради съдържащия се живак.

1

Как да Приготвя Акула

Как да Приготвя Акула - направи си сам съвети за всяка домакиня. избрани статии и текстове в Готвач.бг. Готварски и здравни препоръки за Как да Приготвя Акула.
 • Как да Приготвя Акула - Месо от акулаРиба и Морски Дарове

  Месо от акула

  19.02.20140

  Месото от акула съдържа пълноценни белтъци, малко количество мазнини, минерални вещества. Месото от акула се приготвя по различни начини. Ползи и вреди от месо от акула.

 • Как да Приготвя Акула - Ползи и вреди от месото от акулаКое за какво е полезно

  Ползи и вреди от месото от акула

  14.05.20150

  Смята се, че рибата повишава апетита, подхранва кръвта, бъбреците, белите дробове и други. Трябва да се внимава с консумацията на акула, защото перките и месото ѝ са с високо съдържание на живак

 • Как да Приготвя Акула - Как се готви месо от акулаКулинарни Съвети

  Как се готви месо от акула

  29.03.20111

  Месото от акула съдържа живак, затова не се препоръчва на бременни и деца. Месото от акула съдържа ценни вещества и е много крехко. Как да си приготвим филе от акула.

 • Как да Приготвя Акула - Супата на Буда = 200 долараЛюбопитно

  Супата на Буда = 200 долара

  27.09.20090

  Една от най-скъпите супи в света струва 200 долара и се предлага в ресторант в Лондон. Сред съставките й са плавници от акула, сушени миди, морски краставици. . .

 • Как да Приготвя Акула - Учени успокояват: Живакът в рибата не вредиКое за какво е полезно

  Учени успокояват: Живакът в рибата не вреди

  28.03.20110

  Живакът от изядената риба не увеличава опасността от инфаркт и инсулт. Големите риби като акула, риба тон, риба меч, които живеят по-дълго, натрупват най-много живак.

 • Как да Приготвя Акула - Кулинарните традиции в ИсландияКулинарни Съвети

  Кулинарните традиции в Исландия

  23.03.20150

  Ястията от исландската кухня са прости, вкусни и питателни, съобразени изцяло със студеното време и нуждите на човешкия организъм.

 • Как да Приготвя Акула - Видове сладкиши, любими на всички ниЛюбопитно

  Видове сладкиши, любими на всички ни

  15.04.20150

  Всеки човек има свои любими сладкиши, които приготвя, консумира или поднася на своите гости, но има и някои, които са универсални и любими на всички ни.

 • Как да Приготвя Акула - Най-скъпите сиренаЛюбопитно

  Най-скъпите сирена

  11.05.20150

  Сиренето Clawson Stilton Gold струва 1500 долара за 453 г. Произвежда се във Великобритания от мляко, като към него се добавят специални ядливи златни люспи и златен ликьор. Фермата се нарича Long Clawson Dairy и е ситуирана в графство Лестършир

 • Как да Приготвя Акула - Точните дресинги за пресни салатиКулинарни Съвети

  Точните дресинги за пресни салати

  18.08.20150

  Предлагаме ви няколко варианта и на какъв тип пресни салати подхождат конкретни дресинги, като в тях няма добавена сол, чието количество трябва сами да прецените.

 • Как да Приготвя Акула - Традиционни български супиКулинарни Съвети

  Традиционни български супи

  22.05.20132

  Традиционните български рецепти са се формирали векове наред и всекидневно присъстват в бита ни. Традициите в овкусяването и изградените методи и техники за приготвяне представляват синтез от европейската и азиатска кухня.

 • Как да Приготвя Акула - Лесни сосове за рибаКулинарни Съвети

  Лесни сосове за риба

  12.04.20130

  За риба е подходящ сос на основата на рибен бульон. Той се приготвя от 400 милилитра рибен бульон, 1 супена лъжица мазнина, 1 супена лъжица брашно, сол на вкус.

Избрано

Какво другите търсят

Как да Приготвя Акула - превъзходни рецепти и статии за всеки ден и вкус. Всичко за Как да Приготвя Акула под един покрив. Гласувай за Как да Приготвя Акула от звездите над този текст. Кулинарни рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни препоръки. Приятно разглеждане на нашите рецепти и материали на тема Как да Приготвя Акула. Готвач.бг - уникален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.