Акула пане

Акула пане

1

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

1

Как да Приготвя Акула

Разгледай всички 20 кулинарни идеи относно как да приготвя акула в Готвач.бг.
Как се кисне акула?

Как се кисне акула?

приготвят. Месото на акула се готви по различни начини, като най-често се панира. То е изключително богато на белтъчини, витамин В, фосфор, мед...

Месо от акула

Месо от акула

. Никога не бива да се оставя извън хладилника, особено през горещите летни месеци. По възможното месото от акула трябва да се приготвя в деня...

Пържени котлети от акула

Пържени котлети от акула

След като купите пакета с котлети ги извадете и наредете върху скара или решетка, за да се отцеди водата. След като е напълно размразена...

Акула в белтък

Акула в белтък

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...

Акула по марсилски

Акула по марсилски

Зехтинът се загрява в тенджера и в него се запържва нарязаният на ситно лук до прозрачно. Добавят се нарязаните на малки кубчета домати...

Акула на шайби

Акула на шайби

Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...

Филе от акула във фолио

Филе от акула във фолио

Поставяме филето от акула във вода и оцет, като държим 2 часа, за да се махне мирисът. Подсушаваме с кухненска хартия, посоляваме и подправяме с...

Акула в лимон и магданоз

Акула в лимон и магданоз

Акулата я нарязваме на шайби с дебелина около 3 см. Измиваме ги добре. Посоляваме всяко едно от парчетата. Поръсваме всяко едно и с малко черен...

Котлети от акула със зеленчуци

Котлети от акула със зеленчуци

1

Овкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник. Нарежете патладжаните, тиквичките и доматите на...

Пържено Филе от Акула на Тиган

Пържено Филе от Акула на Тиган

Размразете много добре филетата от акула. След като хубаво са отцедени, ги поръсете с малко сол. Оставете ги така за около час. Сипете...

Как се готви месо от акула

Как се готви месо от акула

1

, акула галеус и акулата лисица. Най-много акули се консумират в Япония. Там се смята за особен деликатес супата от плавници на акула. Векове...