Акула пане

Акула пане

1

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

1

Как да Приготвя Акула

Разгледай всички 19 кулинарни идеи относно как да приготвя акула в Готвач.бг.
Как се кисне акула?

Как се кисне акула?

приготвят. Месото на акула се готви по различни начини, като най-често се панира. То е изключително богато на белтъчини, витамин В, фосфор, мед...

Месо от акула

Месо от акула

. Никога не бива да се оставя извън хладилника, особено през горещите летни месеци. По възможното месото от акула трябва да се приготвя в деня...

Пържени котлети от акула

Пържени котлети от акула

След като купите пакета с котлети ги извадете и наредете върху скара или решетка, за да се отцеди водата. След като е напълно размразена...

Акула в белтък

Акула в белтък

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...

Акула по марсилски

Акула по марсилски

Зехтинът се загрява в тенджера и в него се запържва нарязаният на ситно лук до прозрачно. Добавят се нарязаните на малки кубчета домати...

Акула на шайби

Акула на шайби

Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...

Котлети от акула със зеленчуци

Котлети от акула със зеленчуци

1

Овкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник. Нарежете патладжаните, тиквичките и доматите на...

Акула в лимон и магданоз

Акула в лимон и магданоз

Акулата я нарязваме на шайби с дебелина около 3 см. Измиваме ги добре. Посоляваме всяко едно от парчетата. Поръсваме всяко едно и с малко черен...

Как се готви месо от акула

Как се готви месо от акула

1

, акула галеус и акулата лисица. Най-много акули се консумират в Япония. Там се смята за особен деликатес супата от плавници на акула. Векове...

Пържено Филе от Акула на Тиган

Пържено Филе от Акула на Тиган

Размразете много добре филетата от акула. След като хубаво са отцедени, ги поръсете с малко сол. Оставете ги така за около час. Сипете...

Котлети от акула в панировка от белтък

Котлети от акула в панировка от белтък

Поръсете котлетите със сол, черен пипер и пресован чесън, напръскайте с лимонов сок и оставете да престоят около 30-40 мин. Разбийте белтъците...