понеделник, 5 октомври
Кафето в джезве - по-полезно от инстантното
Кое за какво е полезно

Кафето в джезве - по-полезно от инстантното

0

Обикновено за разтворимата напитка се използва кафе с по-лоши качества, а по-голямата част от положителните свойства, които има инстантното кафе, се губят.

1

Как да си Направим Силно Кафе на Джезве

Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - готварски съвети и препоръки. Най-новите статии и материали в нашия сайт. Готварски и здравни материали за Как да си Направим Силно Кафе на Джезве.
 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Разтворимото кафе става на 109 годиниЛюбопитно

  Разтворимото кафе става на 109 години

  23.01.20100

  Разтворимото кафе се е появило през 1901 и влизало в менюто на американските войски през Втората Световна. То се приготвя от изпаряване на филтрирано кафе.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Златни правила за приготвяне на турско кафеКулинарни Съвети

  Златни правила за приготвяне на турско кафе

  09.04.20132

  Ароматното турско кафе Мокка можете да приготвите и в домашни условия, спазвайки следните няколко златни правила. За 1 чаша питие са необходими една пълна чаена лъжичка фино смляно кафе и захар.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Кафе по графикЛюбопитно

  Кафе по график

  10.07.20110

  Сутрин се пие силно кафе, най-много с добавка на малко мляко и сметана, на обяд се пие кафе с добавки от сладолед, бита сметана и много мляко, а вечер се сервира кафе с алкохол.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Как да приготвим перфектното кафеКулинарни Съвети

  Как да приготвим перфектното кафе

  27.03.20131

  Правилното приготвяне на кафе го превръща в напитка, която дарява бодрост и настроение. Идеалното кафе се приготвя в медно джезве, а за да е по-екзотично, можете да му добавите пикантни подправки.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Законите в приготвянето и консумацията на кафеКулинарни Съвети

  Законите в приготвянето и консумацията на кафе

  23.05.20130

  Ако кафето ви престои повече от 1 час, след като е било направено, то вече е изгубило както аромата си, така и голяма част от полезните си свойства.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Как да избираме кафетоКулинарни Съвети

  Как да избираме кафето

  28.09.20120

  Кафето е много популярна напитка, която често пъти е отричана от специалисти и набеждавана, че е вредна и води към пристрастяване. Чаша аромата на кафе сутрин е закон за мнозина.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Кафе в леглотоПразнична Трапеза

  Кафе в леглото

  08.06.20120

  Ако искате да зарадвате половинката си с кафе в леглото, вложете малко фантазия – заедно с кафето и закуската поднесете червена роза. В кафето долейте млечна пяна, върху която нарисувайте с канела сърце.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Вълшебният кардамон - къде да го добавяме?Кулинарни Съвети

  Вълшебният кардамон - къде да го добавяме?

  24.11.20130

  Кардамонът е древна подправка, носеща историята си от далечна Индия и пренесена в Европа по времето на кръстоносците. Силен афродизиак е.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Лимонов сок с кафе срещу махмурлукКое за какво е полезно

  Лимонов сок с кафе срещу махмурлук

  01.09.20130

  Махмурлукът може лесно да с пребори с изпитани средства. За да се отървете от махмурлук, можете да използвате лимони и кафе. Това е изпитана рецепта, която ще ви избави от неприятните симптоми.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Най-доброто кафе в света расте в ПеруЛюбопитно

  Най-доброто кафе в света расте в Перу

  29.04.20100

  Най-хубавото кафе в света е сортът Tunki Coffee. Най-доброто кафе се отглежда в плантация в Перу. Сортът бе коронясан на конкурс, организиран от Американската асоциация на специалистите по кафе.

 • Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - Какво е зелено кафе?Кое за какво е полезно

  Какво е зелено кафе?

  03.06.20132

  Зелено кафе се нарича кафето, което все още не е печено. Това са кафените зърна, които се обработват специално след като са освободени от меката част на плода на дървото.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Как да си Направим Силно Кафе на Джезве - избрани рецепти и материали за всеки ден и вкус. Всичко за Как да си Направим Силно Кафе на Джезве в нашия сайт. Гласувай за Как да си Направим Силно Кафе на Джезве от звездите над този текст. Перфектни рецепти, здравословно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и материали на тема Как да си Направим Силно Кафе на Джезве. Готвач.бг - уникален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.