Домашен кашкавал

Домашен кашкавал

22

. Още докато сместа е топла я изсипете в тензух и хубаво я притиснете. Оставете така за 2 часа, след което преместете в хладилник. Домашният кашкавал е готов за консумация след 2 дена....

1

Как да си Направя Домашен Кашкавал

Открий всички 12 авторски предложения относно как да си направя домашен кашкавал в Готвач.бг.
Истински домашен кашкавал

Истински домашен кашкавал

13

Сваряваме млякото. След като започне да завира прибавяме солта. Прибавяме лимонената киселина и бъркаме непрекъснато, докато течността започне...

Вкусен домашен кашкавал

Вкусен домашен кашкавал

Прясното мляко се слага в голяма тенджера на котлона да се вари. След като заври, се слага солта и се вари 5-6 минути. След това се слага 15...

Домашен ръчно направен хляб

Домашен ръчно направен хляб

В купа слагам маята, после захарта, разбърквам. Наливам топлата вода и отново разбърквам. Добавям олиото, оцета, разбърквам. Солта добавям към...

Домашни кашкавалки

Домашни кашкавалки

печене и намазана с олио тава. Оставяте да втаса, намазвате с разбит жълтък и печете на 200 градуса за 30 мин. Вадите тавата и поръсвате с останалия кашкавал и отново печете до готовност....

Домашни кашкавалки

Домашни кашкавалки

6

тава разпределете топки от сместа, поръсете върху всяка кашкавал и сложете да се изпекат в силно загрята фурна. Уникални са за закуска....

Домашен кашкавал от козе мляко

Домашен кашкавал от козе мляко

памучно платно. Така приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода...

Домашен кашкавал от краве мляко

Домашен кашкавал от краве мляко

3

Слагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта. Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се...

Да си направим домашен локум

Да си направим домашен локум

3

Лесно можете да си направите сами локум и да поглезите гостите си с този вкусен десерт. Можете да направите локуми с различни аромати и вкусове...

Да си направим домашен козунак

Да си направим домашен козунак

5

домашно приготвен козунак. Вижте нашето предложение. Необходими продукти: 1 кг брашно, 250 г захар, 250 г масло, 25 г мая, която да не е суха...

Да си направим домашен бекон

Да си направим домашен бекон

бекон. Той се съхранява затворен плътно в торбички от платно и окачен на проветриво място. Друг вариант за приготвянето на домашен бекон е...

Да си направим домашен зехтин

Да си направим домашен зехтин

домашни условия това може да се постигне с мелачката за боклук от кухненските мивки. Крайният резултат трябва да е паста от натрошени костилки и...