Как се готви сьомгова пъстърва?

Как се готви сьомгова пъстърва?

0

цвят и има много малко кости. Сьомговата пъстърва е изключително вкусна и може да се готви по най-различни начини. Предимно се пече на скара...

1

Как се Готви Пъстърва

Разгледай всички 74 подбрани съвети за как се готви пъстърва в Готвач.бг.
Пъстърва

Пъстърва

 

, Европа и Азия. В процеса на еволюцията от тях произлизат много разновидности и подвидове пъстърви. Видове пъстърва Дъговидна пъстърва...

Гъба Пъстърва

Гъба Пъстърва

 

Гъба пъстърва /Polyporus squamosus/ представлява вид базидиева гъба, позната у нас още с наименованието ястребка. В Русия тя е известна като...

Сьомгова пъстърва

Сьомгова пъстърва

 

на храната. Готвене на сьомгова пъстърва Сьомговата пъстърва е много вкусна риба, която може да се готви по най-различни начини. Предимно се...

Пролетна пъстърва

Пролетна пъстърва

 

Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на...

Печена пъстърва

Печена пъстърва

 

Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин...

Пълнена пъстърва

Пълнена пъстърва

1 

Смесете размекнатото масло с нарязания на ситно магданоз и счукания чесън. Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с...

Медена пъстърва

Медена пъстърва

1 

Рибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се запържва до златисто. Медът, оцетът, индийското орехче и лукът...

Как се маринова пъстърва?

Как се маринова пъстърва?

 

девисил, залива се с препържено олио (но не горещо) и се съхранява в хладилник. Може да мариновате пъстърва със смес от бяло вино (250 мл), вода...

Пъстърва на грил фурна

Пъстърва на грил фурна

 

Почистената и измита риба се посолява отвън и отвътре. Загрява се сух тефлонов тиган и се пържи от двете страни за по около минута. Прехвърля...

Манастирска чорба с пъстърва

Манастирска чорба с пъстърва

 

предварително почистената и надребнена риба. Варим около 20-25 минути и слагаме подправките /без лимоновия сок/ и скълцания чесън. Готвим още 4-5 минути и отдръпваме от огъня. Поднасяме с лимонов сок....

Пъстърва с бадемова коричка

Пъстърва с бадемова коричка

1 

Почистваме рибата и отстраняваме гръбначната кост внимателно, без да махаме главата. Разбиваме белтъка и изсипваме бадемите, разбъркваме...