Домати Конкасе

Домати Конкасе

0

се изпари. Накрая овкусете по желание с черен пипер и сол. Използвайте така приготвените домати Конкасе като притурка към други ястия - салати, сандвичи, гарнитури....

1

Как се Прави Доматено Конкасе

Прегледай всички 15 избрани предложения относно как се прави доматено конкасе в Готвач.бг.
Как се прави доматен сок?

Как се прави доматен сок?

У нас доматеният сок е на особена почит. Почти няма домакинство, което въпреки големия избор от готови консерви и буркани с доматен сок, които...

Какво е конкасе?

Какво е конкасе?

свързва с кулинарната техника за обработка на домати. Това са така наречените и познати на всички домати конкасе. Как се правят домати...

Пържен патладжан конкасе

Пържен патладжан конкасе

5

Патладжанът се нарязва на кубчета. Запържва се от всички страни и се отцежда през цедка за 15 мин. През това време разбъркваме киселото мляко...

Как се прави домашен суджук и луканка

Как се прави домашен суджук и луканка

7

година, когато вече сте наясно, може да си позволите експерименти. За да започнете да си правите домашни суджуци и луканки, първо трябва да се...

Как се прави домашно топено сирене?

Как се прави домашно топено сирене?

Приготвянето на домашно топено сирене не е невъзможна мисия. Приготвянето на топено сирене в домашни условия не отнема много време и е лесно. И...

Студена доматена разядка с праз

Студена доматена разядка с праз

4

Почистваме и нарязваме праза и киселите краставички на ситно. Намачкваме доматите. Смесваме праза със зехтина и подправките и леко...

Домашно направен прах Гарам масала

Домашно направен прах Гарам масала

2

Запичаме кардамона, кориандъра и кимиона на сух тиган за кратко. Смиламе всички подправки в блендер, машинка за кафе или просто ги счукваме в...

Паста Конкилие с маслини и домати конкасе

Паста Конкилие с маслини и домати конкасе

поизври течността, се прибавя пастата. Позапържва се хубаво и се овкусява с риган и малко сол. Ястието се сервира топло с магданозено песто и малко прясно (незапържено) доматено конкасе....

Брускети с конкасе от домати и октопод

Брускети с конкасе от домати и октопод

. Вземат се филийките, отгоре им се поставя малко от доматеното конкасе и нарязания на ситно маринован октопод. Поръсва се с нарязан зелен лук и се...

Яйца върху праз и доматен сос

Яйца върху праз и доматен сос

Запържваме си хубаво лука, добавяме доматения сос да поизври Добавяме магданоз, черен пипер и сол, ако е нужно. Чукваме яйцата и готвим до готовност....

Важни правила при приготвяне на домашен конфитюр

Важни правила при приготвяне на домашен конфитюр

Конфитюрът е страхотен придружител на сутрешната закуска. Приготвен в домашни условия пък, е още по вкусен. Но трябва да се обърне внимание...