Домати Конкасе

Домати Конкасе

0

се изпари. Накрая овкусете по желание с черен пипер и сол. Използвайте така приготвените домати Конкасе като притурка към други ястия - салати, сандвичи, гарнитури....

1

Как се Прави Доматено Конкасе

Прегледай всички 12 избрани предложения относно как се прави доматено конкасе в Готвач.бг.
Как се прави доматен сок?

Как се прави доматен сок?

 

У нас доматеният сок е на особена почит. Почти няма домакинство, което въпреки големия избор от готови консерви и буркани с доматен сок, които...

Пържен патладжан конкасе

Пържен патладжан конкасе

5 

Патладжанът се нарязва на кубчета. Запържва се от всички страни и се отцежда през цедка за 15 мин. През това време разбъркваме киселото мляко...

Как се прави домашен суджук и луканка

Как се прави домашен суджук и луканка

7 

година, когато вече сте наясно, може да си позволите експерименти. За да започнете да си правите домашни суджуци и луканки, първо трябва да се...

Студена доматена разядка с праз

Студена доматена разядка с праз

4 

Почистваме и нарязваме праза и киселите краставички на ситно. Намачкваме доматите. Смесваме праза със зехтина и подправките и леко...

Домашно направен прах Гарам масала

Домашно направен прах Гарам масала

 

Запичаме кардамона, кориандъра и кимиона на сух тиган за кратко. Смиламе всички подправки в блендер, машинка за кафе или просто ги счукваме в...

Яйца върху праз и доматен сос

Яйца върху праз и доматен сос

 

Запържваме си хубаво лука, добавяме доматения сос да поизври Добавяме магданоз, черен пипер и сол, ако е нужно. Чукваме яйцата и готвим до готовност....

Важни правила при приготвяне на домашен конфитюр

Важни правила при приготвяне на домашен конфитюр

 

Конфитюрът е страхотен придружител на сутрешната закуска. Приготвен в домашни условия пък, е още по вкусен. Но трябва да се обърне внимание...

Печено домашно пиле с гъби и праз

Печено домашно пиле с гъби и праз

 

и наливаме червено домашно вино и чаша от бульона, в които се е варило пилето. В подходяща тава сипваме зеленчуковата смес, отгоре се нарежда...

Конкасе, крудите и хамон са любими на европейците

Конкасе, крудите и хамон са любими на европейците

 

Сред най-популярните начини на нарязване на продуктите, които са се превърнали и в наименования на ястия, е френското конкасе. Зеленчуците се...

Домашен пикантен доматен сос

Домашен пикантен доматен сос

 

Лукът и морковите се задушават в загрято олио с малко вода. Щом се изпари водата се прибавят нарязани ситно домати без люспи и се заливат с чаша...

Домашен доматен сос

Домашен доматен сос

1 

чесъна. След около 1 минута бъркане, добавете доматеното пюре, отново объркайте за 30-40 секинди и добавете пасираните домати. Оставете соса...

Другите гледат още

Какво Ново