събота, 29 август
Как да съхраняваме домашен суджук и кървавица
Кулинарни Съвети

Как да съхраняваме домашен суджук и кървавица

0

При приготвянето и съхранението на суджуци, кървавици и изобщо меса в домашни условия трябва да се спазват редица правила. Това се налага от факта, че домашно приготвеното месо няма дълъг период на годност, като това от магазина.

1

Как се Прави Домашен Телешки Суджук

Как се Прави Домашен Телешки Суджук - кулинарни съвети за всяка домакиня. Статии и материали на едно място. Готварски и здравни статии за Как се Прави Домашен Телешки Суджук.
 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Да си направим домашен суджукКакво да сготвя

  Да си направим домашен суджук

  26.02.20131

  Домашният суджук не може да се сравни по вкус и аромат с готовите, които се продават в магазините. Ако искате да опитате вкуса на истинския домашен суджук, направете си го сами вкъщи.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Приготвят 60-метров суджук за Празника на горнооряховския суджукКулинарни Новини

  Приготвят 60-метров суджук за Празника на горнооряховския суджук

  27.05.20150

  Рекорден 60-метров суджук, приготвен по традиционна рецепта, ще зарадва жителите и гостите на град Горна Оряховица, където този уикенд ще се проведе празника на суджука.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Как се прави домашен суджук и луканкаКулинарни Съвети

  Как се прави домашен суджук и луканка

  29.01.20134

  Освен месото нужна са ви и подправки черен пипер, кимион, сол. Тяхната пропорция е в зависимост от вкуса. Най-добре би било да бъдат равни количества кимион и черен пипер, за да не превъзхожда някоя от подправките като вкус.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - СуджукМеса и Колбаси

  Суджук

  24.02.20140

  Суджукът е деликатес от кълцано месо, характерен за българската национална кухня. Суджук се приготвя от говеждо и свинско месо, а понякога и смес от двете. Суджукът се прави с характерни за района подправки.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Пълен с косми суджук се продава в нашите магазиниКулинарни Новини

  Пълен с косми суджук се продава в нашите магазини

  25.11.20140

  Мъж се оплака, че тези дни си купил суджук, в който открил парче свинска кожа, пълна с видими гъсти бели косми.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Да си направим сами телешки и пилешки бульонКакво да сготвя

  Да си направим сами телешки и пилешки бульон

  15.03.20150

  Приготвянето на бульон е сред най-лесните домакински занимания. Освен че не отнемат почти никакво време, бульоните са изключително полезни за нашето здраве.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Как да сготвим телешки шолКакво да сготвя

  Как да сготвим телешки шол

  17.02.20130

  Като за начало трябва да знаете какво искате да приготвите, за да си купите правилното месо. Тоест правилната част от телешкото. Ако имате телешки шол, можете да направите много различни гозби.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Панагюрска луканка и филе Елена са защитени продуктиКулинарни Новини

  Панагюрска луканка и филе Елена са защитени продукти

  05.08.20140

  До момента горнооряховският суджук получи защита като географски произход – по този начин деликатесът може да се приготвя само от определени фирми, в случая три предприятия от Горна Оряховица.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Ускоряване на обмяната на веществатаДиети

  Ускоряване на обмяната на веществата

  26.08.20100

  Диетата не е подходяща за хора, които поддържат спортен режим. Ако 2 дни след приложението на диетата не се чувствате добре, очевидно този режим не е подходящ за вас и трябва да го прекратите.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Конска луканка - диетичният деликатесКулинарни Съвети

  Конска луканка - диетичният деликатес

  01.03.20135

  Най-лесно е да си направите месото на луканка. За тази цел не ви е нужна кой знае каква подготовка, но има няколко неща, които трябва да следвате, за да получите вкусна луканка накрая.

 • Как се Прави Домашен Телешки Суджук - Законите на бульонаКакво да сготвя

  Законите на бульона

  10.09.20140

  В зеленчуковия бульон не се препоръчва да се слага зеле, тъй като то променя вкуса му. Бульонът от риба се вари не повече от четиридесет минути.

Избрано

Какво другите търсят

Как се Прави Домашен Телешки Суджук - избрани рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Как се Прави Домашен Телешки Суджук в нашия сайт. Гласувайте за Как се Прави Домашен Телешки Суджук от звездите над текста. Кулинарни рецепти, правилно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на доказаните ни рецепти и теми за Как се Прави Домашен Телешки Суджук. Готвач.бг - кулинарен сайт за готварски рецепти, диетично хранене, съвети и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.