събота, 5 септември
Трите най-апетитни рецепти за лютеница това лято
Какво да сготвя

Трите най-апетитни рецепти за лютеница това лято

0

Няма българин, който да не обича традиционната домашна лютеница. Всяка домакиня има своя рецепта за приготвянето ѝ, която се предава от поколение на поколение. Рецептите са сходни, но все пак се различават в своята същност.

1

Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки

Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - готварски съвети за всяка домакиня. Последните статии и текстове на едно място. Готварски и здравни материали за Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки.
 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Копривщица ще счупи балкански рекорд по правене на лютеницаЛюбопитно

  Копривщица ще счупи балкански рекорд по правене на лютеница

  27.08.20150

  В сезона на зимнината българи решиха да счупят рекорда по правене на лютеница на открито, забърквайки 1600 килограма домашна лютеница в Копривщица.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - 3-те най-добри рецепти за лютеницаКулинарни Съвети

  3-те най-добри рецепти за лютеница

  04.08.20133

  Лютеницата е любима на малки и големи, тя е на трапезата във всеки български дом. Всяко семейство има свояа рецепта за лютеница, която се предава от майка на дъщеря.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Ще има стандарт и за лютеницатаКулинарни Новини

  Ще има стандарт и за лютеницата

  09.03.20110

  Изискването към стандартизираната лютеница ще бъде да съдържа поне 20 процента сухо вещество и максимум 2 процента нишесте. Консервантите и оцветителите ще са абсолютно забранени.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Сто бурканчета лютеница ще ви струват 30 лвКулинарни Новини

  Сто бурканчета лютеница ще ви струват 30 лв

  21.09.20140

  Сезонът на туршиите и зимнината в страната ни официално е открит. Според груби изчисления продуктите за 100 бурканчета лютеница тази година ще излязат на домакините около 30 лева.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Лютеницата с хорце на етикета вече ще е само еднаКулинарни Новини

  Лютеницата с хорце на етикета вече ще е само една

  03.10.20141

  След спорове от близо една година съдът най-накрая реши, че единствено Булконс Първомай ще имат право да произвеждат лютеница с хорце на етикета.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Сортове доматиКулинарни Съвети

  Сортове домати

  15.03.20121

  Доматите са един изключително полезен зеленчук и те са си извоювали почетно място на българската трапеза. Използват се масово както за приготвянето на салати, така за забъркването на вкусни гозби.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Родната туршия със зарзават от три континентаКулинарни Новини

  Родната туршия със зарзават от три континента

  27.09.20141

  И макар всяко семейство да има свой собствен начин, по който прави консервите, едно нещо винаги е общо - използването на качествена българска продукция.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - И лютеницата у нас със стандарт за качествоКулинарни Новини

  И лютеницата у нас със стандарт за качество

  19.04.20120

  В търговската мрежа вече може да се намери 2 вида лютеница, произведени с браншови стандарт за качество. В стандартизираните бурканчета не се допуска влагането на оцветители и консерванти.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Няколко идеи как да си приготвим люти чушкиКулинарни Съвети

  Няколко идеи как да си приготвим люти чушки

  23.08.20120

  Лютите чушки са перфектна добавка към повечето традиционни български рецепти. Различните сортове чушлета са с различна големина, различна степен на люто, но всички можете на консервирате за зимата.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Идеи за люти сосовеКакво да сготвя

  Идеи за люти сосове

  28.09.20130

  Сосът Чили е популярен в цял свят. Той се съчетава чудесно с всякакви макаронени изделия, ориз, картофи и с всички видове месо и риби.

 • Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - Най-добрите гарнитури за рибаКулинарни Съвети

  Най-добрите гарнитури за риба

  26.06.20130

  Рибата, приготвена по различни начини, почти винаги изисква гарнитура. Тук ще намерите списък с идеи за най-добрите и най-вкусните гарнитури за риба.

Избрано

Какво другите търсят

Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки - превъзходни рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки в Готвач.бг. Дай своята оценка за Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки от звездите над този текст. Перфектни рецепти, здравословно хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и материали за Как се Прави Домашна Лютеница Само от Домати и Чушки. Готвач.бг - уникален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, съвети и идеи. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.