Как да си направим прасенце на пещ

Как да си направим прасенце на пещ

2

крехкото месо. Ако по изчистеното прасенце има косъмчета, те се отстраняват с пинсети или се опърлят. За да бъде прасенцето по-вкусно, то се...

1

Как се Прави Прасенце на пещ

Прегледай всички 39 кулинарни идеи относно как се прави прасенце на пещ в Готвач.бг.
Печено прасенце с праз лук

Печено прасенце с праз лук

Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се отцеди за 2-3 часа. След това го намазваме отвътре и отвън с лимоновия сок и сол. Слагаме го в...

Печено прасенце

Печено прасенце

Почистеното и измито прасенце се поръсва добре със сол и счукан черен пипер вътре. Набива се по дължината му на ръжен, намазва се с част от...

Домашно пълнено прасенце

Домашно пълнено прасенце

, смесваме всичко много добре и сваляме тигана от котлона. С така приготвената плънка напълваме прасенцето, заливаме вътрешността му с кафена...

Руска салата Прасенце

Руска салата Прасенце

и при необходимост - сол. Най накрая се добавят настърганите яйца и се разбърква внимателно. Оформя се като прасенце или друго животно и се прави украса....

Съвети и правила за правене на гювеч

Съвети и правила за правене на гювеч

3

Гювечът е гозба, която може да се сготви и постна и с месо. За да стане гювечът вкусен, е необходимо да се спазят няколко основни правила...

Печено пияно прасенце

Печено пияно прасенце

Измиваме добре прасенцето и го оставяме да се изцеди за 2-3 часа. След това намазваме със сол, сока от лимона, горчица и доматеното пюре...

Пълнено прасенце по немски

Пълнено прасенце по немски

Измиваме прасенцето и го натриваме със сол, черен пипер и лимонов сок отвътре и отвън. Смесваме каймата с предварително накиснатия и изцеден...

Печено пълнено прасенце

Печено пълнено прасенце

Почистеното и измито прасенце се отцежда и се натърква отвън и отвътре с мас. Поръсва се със сол и черен пипер от вътрешната и от външната...

Прасенце на Чеверме

Прасенце на Чеверме

Почистеното и подсушено прасенце натъркайте с подправките и оставете да престои така за 1 нощ. На следващия ден го намажете с мазнината...

Желирано прасенце по украински

Желирано прасенце по украински

Половин прасенце се сварява с обелените и нарязани на едро моркови и лук, като във водата се добавят солта и черният пипер. Оставя се да...

Пълнено прасенце по сръбски

Пълнено прасенце по сръбски

Обезкостяваме прасето – премахваме ребрата и гръбнака, не закачаме главата му. С остър нож правим разрези по дължина, за да го изтъним...