понеделник, 8 февруари
Реване

Реване

12

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.

1

Как се Прави Реване

Прегледай всички 27 избрани предложения за как се прави реване в Готвач.бг.
Веган реване

Веган реване

21.01.2016

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово.

Вкусно реване

Вкусно реване

28.06.20131

Яйцата се бият с 1 чаша захар докато сместа побелее и се сгъсти толкова, че когато вдигнете лъжицата паднала смес да се изгуби бавно в общата

Лесно реване

Лесно реване

13.01.2016

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар.

Домашно реване

Домашно реване

13.11.20137

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция.

Арабско реване

Арабско реване

12.10.20115

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна

Гръцко реване

Гръцко реване

03.06.20136

по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади

Турско реване

Турско реване

27.06.20116

Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза

Оригинално турско реване

Оригинално турско реване

16.10.201328

и се пече в предварително загрята на 200 градуса фурна до златисто. Реването се от фурната и още докато е горещо се залива с охладения захарен сироп. Гарнирайте по избор и ... да ви е сладко!

Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

02.08.201015

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп.

Лимонено реване

Лимонено реване

30.12.2015

Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка

Реване Вили

Реване Вили

14.01.20131

пече в силна фурна 220 градуса. Оставя се да изстине. Прави се сироп и още горещ са залива студения блат. Приятен апетит!

Избрано

Какво Ново

Как се Прави Реване, избрани предложения и материали за ежедневна употреба. Имаш въпроси или изобщо не откри това, което търсиш? За контакт с екипът на Готвач.бг пишете тук.