Класическо тесто за еклери

Класическо тесто за еклери

1

, разположена в тава. Печем еклерите до готовност и след това пълним с шприц или по удобен за нас начин с желаната плънка....

1

Как се Прави Тесто за Еклери

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно как се прави тесто за еклери в Готвач.бг.
Еклери

Еклери

115 

помощта на малка лъжичка се пълнят с крем. Готовите еклери се поръсват обилно с пудра захар или по желание може да им се направи заливка от шоколад или карамел. Получават се около 25-30 еклера....

Еклери от класическо парено тесто

Еклери от класическо парено тесто

 

тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите. Може да ги шприцовате с пош или да ги оформите с помощта...

Вкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен крем

Вкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен крем

2 

започнете да гребете от сместа и подредете еклерите, като е желателно да оставите известно разстояние между тях. Когато и последното еклерче е...

Еклери Класик

Еклери Класик

2 

, но тавата не се вади, докато еклерите не изстинат, за да не спаднат! За пълнеж се прави млечно-яйчен или класически баварски крем. Млечно...

Кокосови еклери

Кокосови еклери

 

Кипваме 250 мл вода с маслото, захарта и щипка сол. Сипваме брашното и разбъркваме до получаването на топка тесто, отделяща се от стените на...

Пържени еклери

Пържени еклери

2 

. Гребвайте с лъжица от тестото и пускайте в мазнината. Изпържете еклерите до златисто и още топли ги поръсете с ванилова пудра захар обилно. По...

Домашни еклери

Домашни еклери

15 

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в...

Пухкави еклери

Пухкави еклери

8 

разбъркваме с дървената лъжица. Готовото гладко тесто пълним в пош. В намазнена тавичка избутваме по малко от тестото, като оформяме топчета...

Шоколадови еклери

Шоколадови еклери

4 

Завираме около 300 мл вода с маслото и захарта. Прибавяме брашното, като бъркаме постоянно докато се получи хубаво гладко тесто. Леко...

Мастършефски еклери

Мастършефски еклери

 

постепенно изстиване. Кремът се прави на водна баня, като към кипналото мляко се прибавя разбитата смес от останалите неща и се бърка до...

Еклери светулки

Еклери светулки

 

бъркаме непрекъснато. В намаслена и поръсена с брашно тава с помощта на шприц правим еклерите, щом сме готови ги слагаме да се пекат в...