Класическо тесто за еклери

Класическо тесто за еклери

1

, разположена в тава. Печем еклерите до готовност и след това пълним с шприц или по удобен за нас начин с желаната плънка....

1

Как се Прави Тесто за Еклери

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно как се прави тесто за еклери в Готвач.бг.
Еклери

Еклери

115 

помощта на малка лъжичка се пълнят с крем. Готовите еклери се поръсват обилно с пудра захар или по желание може да им се направи заливка от шоколад или карамел. Получават се около 25-30 еклера....

Еклери от класическо парено тесто

Еклери от класическо парено тесто

 

тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите. Може да ги шприцовате с пош или да ги оформите с помощта...

Чудни еклери

Чудни еклери

1 

изстине малко и прибавяте яйцата едно по едно. Шприцовате еклерите върху хартия за печене и печете на 150 градуса до готовност. За крема...

Малки еклери

Малки еклери

 

Парено тесто - към горещата вода и олиото се прибавя 1 ч.чаша брашно, като се бърка с дървена лъжица. Тестото се оставя малко да изстине и се...

Мини еклери

Мини еклери

7 

. Оставете сместа да изстине, след което прибавете яйцата едно по едно, като бъркате непрекъснато. Сместа за еклерите се поставя в пош и се...

Солени еклери

Солени еклери

 

хомогенното тесто добавете индийското орехче, черен пипер по желание и настърганото сирене, ако е твърдо и натрошено, ако е меко. Сипете сместа...

Вкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен крем

Вкусни еклери с парено тесто и домашен яйчен крем

2 

започнете да гребете от сместа и подредете еклерите, като е желателно да оставите известно разстояние между тях. Когато и последното еклерче е...

Пържени еклери

Пържени еклери

2 

. Гребвайте с лъжица от тестото и пускайте в мазнината. Изпържете еклерите до златисто и още топли ги поръсете с ванилова пудра захар обилно. По...

Домашни еклери

Домашни еклери

15 

От посочените по горе продукти се оформя варено тесто. От него с шприц в намазнена тавичка се правят продълговати сладки, като се пекат в...

Еклери Класик

Еклери Класик

2 

, но тавата не се вади, докато еклерите не изстинат, за да не спаднат! За пълнеж се прави млечно-яйчен или класически баварски крем. Млечно...

Мастършефски еклери

Мастършефски еклери

 

постепенно изстиване. Кремът се прави на водна баня, като към кипналото мляко се прибавя разбитата смес от останалите неща и се бърка до...

Другите гледат още

Какво Ново