Еклери

Еклери

115

помощта на малка лъжичка се пълнят с крем. Готовите еклери се поръсват обилно с пудра захар или по желание може да им се направи заливка от шоколад или карамел. Получават се около 25-30 еклера....

1

Как се Прави Тесто за Еклери

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно как се прави тесто за еклери в Готвач.бг.
Класическо тесто за еклери

Класическо тесто за еклери

1

, разположена в тава. Печем еклерите до готовност и след това пълним с шприц или по удобен за нас начин с желаната плънка....

Еклери от класическо парено тесто

Еклери от класическо парено тесто

тесто, което не се разтича. В тава, покрита с хартия за печене, оформете еклерите. Може да ги шприцовате с пош или да ги оформите с помощта...

Чудни еклери

Чудни еклери

1

изстине малко и прибавяте яйцата едно по едно. Шприцовате еклерите върху хартия за печене и печете на 150 градуса до готовност. За крема...

Малки еклери

Малки еклери

Парено тесто - към горещата вода и олиото се прибавя 1 ч.чаша брашно, като се бърка с дървена лъжица. Тестото се оставя малко да изстине и се...

Мини еклери

Мини еклери

7

. Оставете сместа да изстине, след което прибавете яйцата едно по едно, като бъркате непрекъснато. Сместа за еклерите се поставя в пош и се...

Солени еклери

Солени еклери

хомогенното тесто добавете индийското орехче, черен пипер по желание и настърганото сирене, ако е твърдо и натрошено, ако е меко. Сипете сместа...

Кокосови еклери

Кокосови еклери

Кипваме 250 мл вода с маслото, захарта и щипка сол. Сипваме брашното и разбъркваме до получаването на топка тесто, отделяща се от стените на...

Еклери светулки

Еклери светулки

бъркаме непрекъснато. В намаслена и поръсена с брашно тава с помощта на шприц правим еклерите, щом сме готови ги слагаме да се пекат в...

Шоколадови еклери

Шоколадови еклери

4

Завираме около 300 мл вода с маслото и захарта. Прибавяме брашното, като бъркаме постоянно докато се получи хубаво гладко тесто. Леко...

Пухкави еклери

Пухкави еклери

8

разбъркваме с дървената лъжица. Готовото гладко тесто пълним в пош. В намазнена тавичка избутваме по малко от тестото, като оформяме топчета...

Мастършефски еклери

Мастършефски еклери

постепенно изстиване. Кремът се прави на водна баня, като към кипналото мляко се прибавя разбитата смес от останалите неща и се бърка до...