сряда, 7 октомври
Как се прави украса за торта
Кулинарни Съвети

Как се прави украса за торта

0

Има много начини да се украси една торта. Могат да се използват различни плодове, целувки, шоколадови пръчици, смлени или цели парчета ядки, бисквити, бишкоти, украса от карамел и така нататък.

1

Как се Прави Украса за Торта

Как се Прави Украса за Торта - здравни и кулинарни съвети и идеи. Най-новите статии и материали в нашия сайт. Готварски и здравни препоръки за Как се Прави Украса за Торта.
 • Как се Прави Украса за Торта - Как да си направим украса за тортаКулинарни Съвети

  Как да си направим украса за торта

  29.04.20120

  Ако се чудите как да направите вашата торта по-ефектна, ние можем да ви помогнем с няколко идеи. Не е необходимо да се влагат прекалено големи усилия - красивият ефект може да бъде постигнат и с по-прости средства.

 • Как се Прави Украса за Торта - Глазури и украси на тортиКулинарни Съвети

  Глазури и украси на торти

  04.03.20120

  Поставянето на глазурата е крайният етап в приготвянето на тортата, но именно тя представя визуално сладкиша и затова ролята й не бива да се пренебрегва.

 • Как се Прави Украса за Торта - Най-прочутите торти в светаЛюбопитно

  Най-прочутите торти в света

  13.05.20121

  Една от най-прочутите торти в света е тортата Наполеон. Тортата Тирамису е най-популярната италианска торта. Според легендата тортата е създадена в Сиена през седемнадесети век, за да дава сили преди любовна среща.

 • Как се Прави Украса за Торта - Вкусни рецепти за ретро тортиКакво да сготвя

  Вкусни рецепти за ретро торти

  29.03.20150

  В случая става въпрос за този вид торти, които с любов са приготвяли майките и бабите ни за най-тържествените поводи и които продължаваме да консумираме с удоволствие.

 • Как се Прави Украса за Торта - Торта Сахер - история и интересни фактиЛюбопитно

  Торта Сахер - история и интересни факти

  23.08.20133

  Тортата Сахер е една от класическите торти, известна като австрийското кулинарно чудо. Изобилието от шоколад и нежният кайсиев пълнеж прави тази торта уникална и незабравима.

 • Как се Прави Украса за Торта - Как да използваме яйце за украса?Празнична Трапеза

  Как да използваме яйце за украса?

  08.09.20120

  Въпреки че украсата на храната не е задължителен елемент, за да я хапнем с удоволствие, тя прави блюдото още по-апетитно и действа на подсъзнателно ниво. Яйцата са много подходящи за украса

 • Как се Прави Украса за Торта - Видове блатове за тортаКулинарни Съвети

  Видове блатове за торта

  09.06.20150

  Тортите могат да бъдат сладки или солени, сметанови или шоколадови, плодови или зеленчукови и какви ли още не, но по отношение на блатовете им те се разграничават на няколко вида. Ето най-известните и популярни блатове за торти

 • Как се Прави Украса за Торта - Сладкиши без миксер за хитри домакиниКакво да сготвя

  Сладкиши без миксер за хитри домакини

  05.10.20150

  Дори мисълта да извадим миксера и тепърва да започнем да приготвяме тесто за сладкиш ни изглежда прекалено трудоемка и отнемаща излишно време. Ето защо е добре да имаме под ръка рецепти за сладкиши без миксер, които биха ни отнели едва няколко минути.

 • Как се Прави Украса за Торта - С дупета от тесто се приготвя новият хит - Сиромашка тортаКулинарни Новини

  С дупета от тесто се приготвя новият хит - Сиромашка торта

  08.07.20140

  Модата на дупетата от тесто се заражда, когато в търговските хранителни вериги пускат евтини пандишпанени изрезки, които служат за приготвянето на сладкиши.

 • Как се Прави Украса за Торта - Как да си направим крокан за тортаКулинарни Съвети

  Как да си направим крокан за торта

  04.02.20120

  Кроканът за торта представлява оригинална, вкусна и красива поръска за торта, която я превръща в истинска наслада за окото. Перфектният крокан за торта се приготвя с ядки.

 • Как се Прави Украса за Торта - Да си направим крем за тортаКулинарни Съвети

  Да си направим крем за торта

  22.07.20122

  Най-лесният начин да си приготвим торта в домашни условия, е да използваме готов блат и да гарнираме с подходящ крем. По желание можем да направим и сироп, с който да полеем блата.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Как се Прави Украса за Торта - рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Как се Прави Украса за Торта на едно място. Гласувайте за Как се Прави Украса за Торта от звездите над този текст. Готварски рецепти, здравословно хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на доказаните ни рецепти и статии за Как се Прави Украса за Торта. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.