Чорба от зелен фасул

Чорба от зелен фасул

3

разбърква с бульон от фасула, докато се разреди. Сипва се към общата чорба. След като се свари се прави застройка и се подправя на сол и киселина....

1

Как се Прави Чорба от Зелен Фасул

Разгледай всички 74 избрани предложения относно как се прави чорба от зелен фасул в Готвач.бг.
Зелен фасул чорба

Зелен фасул чорба

2 

червения пипер, почистения фасул, нарязан при нужда, както и ситно нарязаните домати и чесън. Долейте в тенджерата около 1, 2 л топла вода и...

Фасул чорба

Фасул чорба

3 

Изчистеният фасул се измива и се накисва от вечерта в студена вода, за да уври по - лесно. Сутринта се долива вода и фасулът се слага да ври...

Чорба от фасул с праз

Чорба от фасул с праз

 

ч.ли брашно - 1 с.л.). Наливаме малко гореща вода с непрекъснато разбъркване до получаване на кашичка. Изливаме я при чорбата от фасул и варим още няколко минути....

Чорба зелен фасул и овче месо

Чорба зелен фасул и овче месо

 

, добавяме зеления фасул, готвим до полуготовност- около 30 мин. След това слагаме червеният пипер и доматите. Ако са пресни домати ги режем на...

Класическа фасул чорба

Класическа фасул чорба

 

Накиснете фасула от вечерта. Преди да го сложите да се вари, го изплакнете добре. Сложете го в подходящ съд за варене и налейте вода...

Манастирска чорба от зрял фасул

Манастирска чорба от зрял фасул

 

целината и по - късно с нарязаните на парчета пиперки. Когато омекне фасулът, се прибавят ситно нарязаните домати и джодженът. Чорбата се...

Чорба от фасул без червен пипер

Чорба от фасул без червен пипер

 

повече. Варим чорбата до готовност- хубаво да се свари фасулът, като няколко минути преди да свалим от котлона посоляваме на вкус....

Чорба от фасул със свинско месо

Чорба от фасул със свинско месо

 

отделен съд правим запръжка от червен пипер и брашно в олио. Добавяме запръжката към фасула и овкусяваме с черен пипер, чубрица, джоджен и сол на вкус. Оставяме още малко да къкри....

Чорба от фасул с пушен бут

Чорба от фасул с пушен бут

 

Накисваме един ден предварително фасула и го сваряваме на следващия ден във водата, в която сме го киснали. След малко прибавяме месото от бута...

Чорба от свински пушени ребра и зрял фасул

Чорба от свински пушени ребра и зрял фасул

 

е готово, изваждате ребрата, сваляте месото от кокалите и вече почистено го връщате при фасула. Прибавяте ситно нарязания и задушен в маслото...

Чорба от зелен боб

Чорба от зелен боб

 

Налейте 1.5-2 литра вода в тенджера и сложете да заври. Прибавете нарязаните на дребно лук и морков, както и по-едро нарязания зелен боб...

Другите гледат още

Какво Ново