петък, 28 август
Пет начина да си направим шницели
Какво да сготвя

Пет начина да си направим шницели

0

Шницелите имат установено място в кулинарната култура на Средна и Западна Европа. Много от тях са известни по цял свят и имат широк кръг почитатели.

1

Как се Прави Шницел от Кайма

Как се Прави Шницел от Кайма - кулинарни съвети за всяка домакиня. Последните статии и текстове в Готвач.бг. Кулинарни и здравни съвети за Как се Прави Шницел от Кайма.
 • Как се Прави Шницел от Кайма - Как сe правят вкусни шницелиКулинарни Съвети

  Как сe правят вкусни шницели

  25.02.20120

  Истинските шницели не се правят от кайма, а от цяло парче месо, което се начуква като пържола. Шницелите са любими от векове и са сред основните ястия в европейската кухня.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Тайните на вкусната каймаКулинарни Съвети

  Тайните на вкусната кайма

  12.04.20131

  Каймата е основен продукт за редица ястия от вкусни кюфтета до добавка към спагети и други. Тя заема много важно място на нашата трапеза.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Да си направим соева кайма и кюфтенцаКакво да сготвя

  Да си направим соева кайма и кюфтенца

  09.05.20130

  За да приготвите соеви кюфтенца, можете да използвате готова соева кайма, а можете да си я направите и сами. Соята е много полезна и съдържа много полезни вещества, които има и в месото.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Да си направим кайма в домашни условияКулинарни Съвети

  Да си направим кайма в домашни условия

  26.08.20122

  Всеки се е опитвал, поне някога, да си направи кайма в домашни условия. Вижте как да изберете най-подходящото месо за кайма и как да я приготвите лесно и бързо.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Какво да сготвя с каймаКакво да сготвя

  Какво да сготвя с кайма

  29.02.20120

  Вижте нашите две предложения за вкусни ястия, приготвени с кайма. Първата рецепта е за гнезда от кайма, а втората е за лазаня с лук.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Бързи специалитети с каймаКакво да сготвя

  Бързи специалитети с кайма

  25.04.20130

  С кайма можете да приготвите вкусни специалитети, които стават много бързо и няма да ви отнемат от ценното време, което може да посветите на близките си или на себе си.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Кордон бльо - история и кулинарни тайниКулинарни Съвети

  Кордон бльо - история и кулинарни тайни

  19.08.20140

  Кордон бльо – телешкият шницел в апетитна хрупкава коричка с плънка от шунка и сирене е вкусен деликатес, чиято история започва преди много време.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Тайните на вкусното печено месоКулинарни Съвети

  Тайните на вкусното печено месо

  11.06.20121

  Преди да печете месото, най-добре е да го мариновате. Най-лесният и бърз начин е да го поръсите с черен пипер и да го намажете с чесън, след което да го залеете с олио.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Три рецепти за супа топчетаКакво да сготвя

  Три рецепти за супа топчета

  11.03.20150

  Супата топчета е обикната от българската кухня, но тя е често приготвяна и в доста други държави. Ето три от най-популярните рецепти за приготвянето на супа топчета.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Виенски специалитетиКакво да сготвя

  Виенски специалитети

  24.07.20150

  Виенските специалитети не са многобройни, но за сметка на това са популярни из целия свят. Кой не е чувал за прочутия виенски шницел или неустоимата торта Сахер. Специалитетите, идващи от Виена, са неповторими, с характерен вкус и уникални рецепти.

 • Как се Прави Шницел от Кайма - Тънкости при правене на кюфтета и кебапчетаКакво да сготвя

  Тънкости при правене на кюфтета и кебапчета

  12.09.201238

  Има някои тънкости за вкусни кюфтета и кебапчета. Когато омесите каймата с подправките и бирата, трябва да я оставите хубаво да поеме подправките. Най-добрият вариант е да постои в хладилник 1 ден.

Избрано

Какво другите търсят

Как се Прави Шницел от Кайма - превъзходни рецепти и статии за малки и големи. Всичко за Как се Прави Шницел от Кайма в Готвач.бг. Дай своята оценка за Как се Прави Шницел от Кайма от звездичките над този текст. Перфектни рецепти, съвети за хранене, диети, здравни съвети. Приятно четене на тестваните ни рецепти и теми на тема Как се Прави Шницел от Кайма. Готвач.бг - уникален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.