сряда, 2 септември
Ябълков оцет за отслабване
Диети

Ябълков оцет за отслабване

10

Ябълковият оцет намалява апетита, подобрява храносмилането и може да се пие, разреден с вода, с цел отслабване. Не трябва да се пие повече от един месец в годината.

1

Как се Прави Ябълков Оцет

Как се Прави Ябълков Оцет - готварски съвети и препоръки. Статии и текстове в Готвач.бг. Кулинарни и здравни статии за Как се Прави Ябълков Оцет.
 • Как се Прави Ябълков Оцет - Изтеглят 3.5 тона фалшив оцет от търговската мрежаКулинарни Новини

  Изтеглят 3.5 тона фалшив оцет от търговската мрежа

  05.10.20131

  Шефът на областната дирекция в Кюстендил Първан Дангов разпореди от търговската мрежа да бъде изтеглен 3. 5 тона фалшив оцет

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Приготвяне на ябълков оцет в домашни условияКулинарни Съвети

  Приготвяне на ябълков оцет в домашни условия

  02.01.20126

  Домашният ябълков оцет може да ви дари със здраве. Той се прави дълго, но като резултат ще получите естествен продукт от най-високо качество и вкус.

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Ябълковият оцет се смята за панацеяКое за какво е полезно

  Ябълковият оцет се смята за панацея

  17.10.20123

  Хилядолетия наред хората смятат ябълковият оцет за панацея от всички болести. Той активно се използва в медицината, козметиката и готварството.

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Заловиха втори производител на фалшив оцетКулинарни Новини

  Заловиха втори производител на фалшив оцет

  21.10.20132

  Експертите от БАБХ Дупница са блокирали близо 2 тона ябълков оцет, произведен от плевенската фирма Веда. При направени изследвания е било установено, че въпросният оцет е напълно синтетичен.

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Да си направим ябълков оцетКулинарни Съвети

  Да си направим ябълков оцет

  28.07.20124

  Ябълковият оцет е не само вкусна подправка, но и лечебно средство. Всъщност, той съдържа повечето от най-важните минерали, необходими за нашето здраве.

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Да си направим балсамов оцет вкъщиКакво да сготвя

  Да си направим балсамов оцет вкъщи

  16.10.20123

  Всеки може да приготви качествен балсамов оцет, който да внесе ароматна нотка в ястията и салатите. Нужно ви е само малко търпение, доза желание и да следвате нашите съвети.

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Ябълковият оцетКое за какво е полезно

  Ябълковият оцет

  06.07.20120

  Ябълковият оцет има оздравителен ефект, помага за отслабването, спомага за изхвърлянето на токсини, има противовъзпалителни и противогъбични свойства. Можете да го приготвите сами.

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Видове оцетКулинарни Съвети

  Видове оцет

  30.05.20130

  Разнообразието в оцетните типове се обуславя от съдържащите се витамини, минерални вещества и многобройни и разнообразни компоненти, присъщи на изходния продукт. Именно те определят и различните ароматни характеристики на оцета.

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Прокуратурата се заема с фалшивия оцет от ДупницаКулинарни Новини

  Прокуратурата се заема с фалшивия оцет от Дупница

  08.10.20130

  Районната прокуратура в град Дупница се е самосезирала и започва проверка по чл. 228 от Наказателния кодекс за заблуждение на потребителите срещу Винпром Дупница АС.

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Сбогом на туршиите - заливат ни с фалшив оцетКулинарни Новини

  Сбогом на туршиите - заливат ни с фалшив оцет

  31.10.20130

  Кажете сбогом на туршиите тази зима. Масово ни продават фалшив или негоден оцет. Това показаха проверките на инспекторите от Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ).

 • Как се Прави Ябълков Оцет - Маринати за патешкоКакво да сготвя

  Маринати за патешко

  22.01.20130

  Патешкото месо става много по-вкусно и крехко, ако се накисне предварително в марината, преди да се готви. Ароматите с плодово ухание са незаменими за патешкото, те го правят сочно и с интересен аромат.

Избрано

Какво другите търсят

Как се Прави Ябълков Оцет - превъзходни рецепти и полезна информация за всеки ден и вкус. Всичко за Как се Прави Ябълков Оцет в Готвач.бг. Гласувай за Как се Прави Ябълков Оцет от звездичките над този текст. Готварски рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на нашите рецепти и материали за Как се Прави Ябълков Оцет. Готвач.бг - уникален портал за майсторски рецепти, правилно хранене, оценки и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.