Захаросани орехи

Захаросани орехи

0

Почистените едри орехови ядки напръскайте с вода. След това ги оваляйте в пудра захар и ги оставете да престоя за 1 час. Пъхнете ги да се...

1

Как се Правят Захаросани Орехи

Открий всички 33 кулинарни идеи за как се правят захаросани орехи в Готвач.бг.
Захаросани милинки

Захаросани милинки

3

Маята активираме в малко топло мляко, 1 с.л. захар и малко брашно. Разбиваме яйцата и прибавяме останалото мляко. Пресяваме брашното и...

Захаросани праскови

Захаросани праскови

1

Замесва се меко тесто от брашното, яйцата, захарта, разтопената мас и киселото мляко, в което са разтворени двете соди. Късаме малки парчета...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

Захарта се изсипва в тенджера и към нея се добавя оцетът. Количеството на водата трябва да е колкото да намокри хубаво захарта. Трябва да я...

Захаросани плодове

Захаросани плодове

Много внимателно почистете плодовете. Най-добре ги изчеткайте с четка, за да премахнете всички следи от препаратите, с които са ги третирали...

Захаросани ябълки

Захаросани ябълки

5

Измийте и подсушете ябълките. Отстранете дръжките и на тяхно място забийте по едно дървено шишче. В съд на котлона сложете водата, оцета и...

Захаросани вишни

Захаросани вишни

Направете захарен сироп от захарта и 500 мл вода. Пуснете вътре почистените вишни и варете 2-3 минути. Оставете всичко да престои 24 часа и...

Захаросани Дюли

Захаросани Дюли

Измиваме и почистваме дюлите. Нарязваме ги на кубчета. Сипваме водата и захарта на котлона и кипваме. Добавяме и лимоновия сок и варим, докато...

Захаросани моркови

Захаросани моркови

Морковите се обелват и се режат на кубчета. Заливат се с вряла вода и се варят 2 минути. Отцеждат се, отварата се запазва. Морковите се заливат...

Захаросани бадеми

Захаросани бадеми

сироп и продължете да варите бадемите, като разбърквате, докато захарта се полепи по ядките. Долейте внимателно половината сироп и отново бъркайте. Готовите захаросани бадеми сипете в тава и оставете да изстинат....

Захаросани Охлюви

Захаросани Охлюви

1

Всички продукти се разбъркват добре. Тестото се меси до меко тесто. Точи се на тънка кора и се режат на тънки ленти с ширина 1 см и дължина 7...

Захаросани кифлички

Захаросани кифлички

Всички продукти се разбъркват. Омесва се меко тесто. Оставя се да почине. От тестото се правят топки, които леко се точат на дължина...