Маслини в саламура

Маслини в саламура

0

Трябва много внимателно да почистите маслините от всички дръжки, листа и т.н. За приготвянето на саламурата ви е нужна едра морска сол, като...

1

Как се Правят Маслини

Прегледай всички 6 подбрани съвети относно как се правят маслини в Готвач.бг.
Консервиране на маслини

Консервиране на маслини

бактерии и гъбички, както и на други микроорганизми. Предотвратява се и визуалното влошаване. Има много традиционни методи за консервиране на...

Консервирани зелени маслини

Консервирани зелени маслини

6-7 дни маслините се вадят от саламурата и се разпределят в буркани. Долива им се зехтин и бурканите се затварят. Стерилизация не е нужна....

Консервиране чрез осоляване

Консервиране чрез осоляване

, тъй като солта дава на продуктите специфичен вкус. При консервирането чрез осоляване солта лишава вредните микроорганизми и гъбичките от...

Да си направим маслини в саламура

Да си направим маслини в саламура

1

или зехтин. Саламура за маслини II вид Необходими продукти: маслини, вода, морска сол Начин на приготвяне: Цепвате всяка от маслините...

Маслини

Маслини

„Europaea” ни напомня, че маслините са родом от средиземноморския регион на Европа. Някои от многото достъпни видове маслини са Мароканските...