Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

0

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

1

Как се Приготвя Пушено Месо

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се приготвя пушено месо в Готвач.бг.
Методи за опушване на меса

Методи за опушване на меса

този вид опушване се приготвят главно варено-пушени продукти, чийто срок на годност обаче не е много голям. Процедурата отнема между 12 до 48 часа...

Как се опушва месото?

Как се опушва месото?

разстояние едно от друго. Времето необходимо за опушването на различните видове меса е различно. Свинското месо се опушва поне 8 часа, за...

Как да приготвим солена, пушена или варена сланина?

Как да приготвим солена, пушена или варена сланина?

преварена охладена саламура, приготвена в съотношение 300 г сол на 1 л вода. Пушена сланина Приготвя се от солена сланина. Изважда се...

Хитринки за приготвяне на месо и картофи

Хитринки за приготвяне на месо и картофи

1

наистина гладко, но то бързо губи вкуса си. По-добре е да мачкате картофите ръчно. Ако не искате печеното месо да стане прекалено сухо...

Какво можем да приготвим от бяло месо

Какво можем да приготвим от бяло месо

бульон и изпечете, докато месото се приготви. Преди сервиране можете да махнете конеца от филето. Опитайте още: Пилешко филе с гъби и...

Съвети за приготвяне на марината за месо

Съвети за приготвяне на марината за месо

получи месото кисел вкус. Подходяща марината за свинско, телешко и говеждо се приготвя от 4 супени лъжици зехтин или олио, 2 супени лъжици...

Да приготвим пържено месо в буркани за зимата

Да приготвим пържено месо в буркани за зимата

малко повече време. Използва се за готвене и има вкус на прясно, току-що изпържено месо. Чрез изпържване и заливане с мазнина се запазва за...

Месото за скара се приготвя така! Следвай съветите на готвачите

Месото за скара се приготвя така! Следвай съветите на готвачите

на печене. Може да се пече и завита в алуминиево фолио, въпреки че като я приготвите така, тя няма да придобие пушен вкус. Ако правите шишчета, използвайте само риба с плътно месо като морски дявол или сьомга....

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Кулинарен учебник: Приготвяне на домашни суджуци от свинско месо

Свинските суджуци се приготвят от 4 части смляно свинско месо и 1 част твърда сланина, нарязана на малки квадратчета. На всеки килограм от...

Опушване на пиле в домашни условия

Опушване на пиле в домашни условия

Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти? Ами лесно - само след 10 часа приготвяне, вие ще...

Сиренето и месото ни вредят като пушенето

Сиренето и месото ни вредят като пушенето

3

Консумацията на месо и сирене в средна възраст е точно толкова вредна, колкото пушенето на цигари, сочи информация, публикувана в британския...