Как се съхранява праз?

Как се съхранява праз?

0

, минерали и други полезни вещества. За да се наслаждавате на ползите и вкуса на праза по-дълго време, трябва да знаете как да го съхранявате...

1

Как се Съхранява Праз лук

Открий всички 15 подбрани съвети за как се съхранява праз лук в Готвач.бг.
Как да съхраняваме чесън и лук

Как да съхраняваме чесън и лук

Старият метод да се съхранява лук в чорапи и чорапогащи, работи добре и до днес, ако имате килер. Тъканите или хартиените торби също са добро...

Шницели от праз лук

Шницели от праз лук

. Разбивате яйцата и заедно с картофите ги прибавяте към праза. Нарежете магданоза на ситно и заедно с галетата, сол и черен пипер на вкус прибавете към...

Салата от праз лук

Салата от праз лук

, руколата и спанакът в 6 отделни чинии. Във всяка се нарежда пласт, нарязан на филийки лук, а върху него се сипва с лъжица от сместа....

Чорба с праз лук

Чорба с праз лук

Сложете олиото и маслото да сгрее в тенджерата. Нарежете на малки кубчета картофите и изсипете в тенджерата. Надробете на ситно праз лука и...

Пурички с праз лук

Пурички с праз лук

2

Изчистваме, измиваме и нарязваме праза на парченца с дебелина 1 см. Задушаваме с половината олио и сол при непрекъснато бъркане, оставяме да...

Ризото с праз лук

Ризото с праз лук

Загрейте маслото и олиото в съд с дебело и широко дъно. Добавете ситно скълцания праз лук и го задушете за 5-6 минути. След като омекне...

Мусака с праз лук

Мусака с праз лук

Празът се почиства и измива, нарязва се на дребно и се задушава в олио до омекване. Прибавя се каймата, като се бърка непрекъснато, за да...

Извара с праз лук

Извара с праз лук

Режем лука на ситно, след това го слагаме да се запържи с олио и малко вода, като го бъркаме да не залепне. След като е готов, се маха от...

Хапки с праз лук

Хапки с праз лук

Обелваме праза и го нарязваме на тънки кръгчета. Сгорещявяме мазнината и в нея запържваме праза с предварително рендосания морков...

Праз лук - много полезен зеленчук!

Праз лук - много полезен зеленчук!

консумираните. Карфиол, праз лук, спанак и зеле са готвят най-често – пържени или манджички, и са много полезни. Праз лукът е доста полезен...

Боб яхния с праз лук

Боб яхния с праз лук

Добре измитият боб се поставя в тенджера и се долива вода до 2 см над него. Когато водата заври, бобът се прецежда в гевгир и отново се измива...