петък, 4 септември
Как се чисти шкембе
Кулинарни Съвети

Как се чисти шкембе

3

Всеки на когото му се е налагало да чисти шкембе знае, че това не е едно от най-приятните и лесните неща с които ни се е случвало да се справим в кухнята.

1

Как се Чисти Шкембе

Как се Чисти Шкембе - здравни и кулинарни полезни и практични съвети. Последните статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни съвети за Как се Чисти Шкембе.
 • Как се Чисти Шкембе - Къде е най-хубавата шкембе чорба в България?Любопитно

  Къде е най-хубавата шкембе чорба в България?

  03.03.201518

  Заради любовта на българина към шкембе чорбата Христо Кьосев изготви експертно проучване, което показва на кои места в България можем да хапнем най-вкусната чорба, подредени по азбучен ред.

 • Как се Чисти Шкембе - Полезно ли е шкембето?Кое за какво е полезно

  Полезно ли е шкембето?

  21.11.20135

  В българските ястия шкембето е месо, получено от телешки, овчи или свински стомах, за което изследванията сочат, че е богато на витамини и полезни съставки.

 • Как се Чисти Шкембе - Норвежци опитаха да купят тайната на шкембе чорбатаЛюбопитно

  Норвежци опитаха да купят тайната на шкембе чорбата

  09.08.20150

  Норвежци, пристигнали на почивка у нас, били готови да броят немалко пари на готвачи и ресторантьори, за да им бъде разкрита тайната на вкусната шкембе чорба.

 • Как се Чисти Шкембе - Американски конкурент на шкембето гони махмурлукаКое за какво е полезно

  Американски конкурент на шкембето гони махмурлука

  29.07.20130

  Американски конкурент на българската шкембе-чорба се появи на пазара и вече я я конкурира мощно по въздействие срещу махмурлука. Американският вариант на шкембе-чорбата носи наименованието Соубър.

 • Как се Чисти Шкембе - Приготвяне на домашен бабекКакво да сготвя

  Приготвяне на домашен бабек

  06.02.20133

  Вкусът на домашния бабек е много специфичен, той не може да се сравни с вкуса на бабека от магазините. Всеки сам може да си направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца.

 • Как се Чисти Шкембе - Менудо - мексиканската шкембе чорбаКакво да сготвя

  Менудо - мексиканската шкембе чорба

  08.05.20150

  Тази мексиканска супа не е трудна за изпълнение и за нея не трябват екзотични продукти и подправки.

 • Как се Чисти Шкембе - Традиционни български супиКулинарни Съвети

  Традиционни български супи

  22.05.20132

  Традиционните български рецепти са се формирали векове наред и всекидневно присъстват в бита ни. Традициите в овкусяването и изградените методи и техники за приготвяне представляват синтез от европейската и азиатска кухня.

 • Как се Чисти Шкембе - Видове супи според тяхната основаКулинарни Съвети

  Видове супи според тяхната основа

  29.04.20150

  Супите могат да бъдат разделени на горещи и студени, на бистри и такива със застройка, на кремсупи и чорби и т. н. Ако искаме обаче да ги разделим по отношение на тяхната основа, те обикновено се разделят на зеленчукови, местни, млечни и плодови.

 • Как се Чисти Шкембе - Осем български ястия, без които не можемЛюбопитно

  Осем български ястия, без които не можем

  08.08.20151

  Много от ястията у нас се приготвят по стари рецепти, предавани от поколение на поколение векове наред. В България сме отраснали с вкуса на няколко определени гозби.

 • Как се Чисти Шкембе - Най-известните супиКулинарни Съвети

  Най-известните супи

  15.03.20130

  Типична за този регион е мидената супа. А приготвянето и е толкова сериозна работа, че през 1939 г. правителството приема закон, с който забранява слагането на домати в ястието.

 • Как се Чисти Шкембе - Забраняват шкембе чорбата в кръчмитеКулинарни Новини

  Забраняват шкембе чорбата в кръчмите

  09.05.20150

  Нова наредба за изискванията към местата за настаняване и заведенията за хранене и развлеченията е на път да забрани предлагането на шкембе чорбата в родните кръчми.

Избрано

Какво другите търсят

Как се Чисти Шкембе - избрани рецепти и материали за всеки ден и вкус. Всичко за Как се Чисти Шкембе в нашия сайт. Дай своята оценка за Как се Чисти Шкембе от звездичките над текста. Перфектни рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Как се Чисти Шкембе. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.