понеделник, 5 октомври
Храни с отрицателни калории
Диети

Храни с отрицателни калории

6

В търсенето на лесен начин за отслабване, какво може да бъде по – полезно от списък с храни, които съдържат отрицателни калории. Ядете храна – горите калории!

1

Калории в Храните

Калории в Храните - кулинарни домашни съвети и материали. Най-новите статии и текстове на едно място. Готварски и здравни съвети за Калории в Храните.
 • Калории в Храните - Калории в различните видове бираКое за какво е полезно

  Калории в различните видове бира

  06.04.20125

  Да, алкохолът съдържа калории. Друго погрешно схващане е, че алкохолът е енергиен източник. Той определено не източник на енергия.

 • Калории в Храните - Изписват калориите и върху напитките в бароветеКулинарни Новини

  Изписват калориите и върху напитките в баровете

  19.12.20140

  От Администрацията за контрол на храните в САЩ предложиха баровете и останалите заведения, които предлагат алкохолни напитки, да изписват калориите, които съдържа всяко питие.

 • Калории в Храните - Най-високо калорични храниКое за какво е полезно

  Най-високо калорични храни

  17.11.20120

  Затлъстяването е сериозен проблем, от който могат да се породят много бързо и други смущения. Не бройте калориите, но бъдете внимателни и подбирайте храната, с която се храните, за да бъдете здрави.

 • Калории в Храните - Калории в различните плодовеКое за какво е полезно

  Калории в различните плодове

  10.12.20110

  За отслабване са подходящи цитрусовите плодове, които нормализират обмяната на веществата. В сто грама портокали, помело и мандарини се съдържат 40 калории.

 • Калории в Храните - Колко калории изгаря човек на денДиети

  Колко калории изгаря човек на ден

  10.09.201212

  Задължително трябва да има перфектен баланс между поеманата и изразходваната енергия, в противен случай се наблюдава затлъстяване, а оттам следват и различни здравословни проблеми.

 • Калории в Храните - Калориите в алкохолаКое за какво е полезно

  Калориите в алкохола

  26.04.20120

  Голяма част от хората, които са на диета, смятат всяка хапка, която са си сложили в устата, пресмятат точно колко калории са приели днес. Често забравят, обаче, да включат в калкулирането и калориите на това, което са изпили.

 • Калории в Храните - Минус 500 калории всеки денДиети

  Минус 500 калории всеки ден

  19.07.20110

  Само с няколко трика може да отслабнете с половин килограм за една седмица и то без много усилие. Ако този режим се превърне в начин на живот, то проблемите ви с теглото ще се изпарят.

 • Калории в Храните - Внимавайте със сладоледа и дюнерите през лятотоКое за какво е полезно

  Внимавайте със сладоледа и дюнерите през лятото

  07.08.20110

  В летния сезон има храни, които никак не са за предпочитане. Един от най-опасните са сладоледите и дюнерите. С какво е най-добре да се храним през лятото.

 • Калории в Храните - Примерно меню за 6-седмична диета ШредДиети

  Примерно меню за 6-седмична диета Шред

  04.07.20130

  6-седмичният хранителен режим е предназначен за хора, искащи да приберат дадени части от тялото, да се стегнат и да намалят носения размер. С диетата Шред се топят най-вече подкожните натрупвания.

 • Калории в Храните - Гледай ти! От кръстословици се отслабваДиети

  Гледай ти! От кръстословици се отслабва

  26.11.20093

  От решаването на кръстословици и судоку се отслабва, твърди британският учен Тим Форестър. Ако на ден решавате ребуси по два часа, ще се сбогувате със 180 калории.

 • Калории в Храните - Какво диетолозите съветватДиети

  Какво диетолозите съветват

  03.03.20120

  Диетолозите съветват да се храним умерено, да не прекаляваме с храната, да приемаме плодове, когато сме гладни и други неща, свързани с храненето.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Калории в Храните - превъзходни рецепти и полезна информация за малки и големи. Всичко за Калории в Храните под един покрив. Гласувай за Калории в Храните от звездите над текста. Перфектни рецепти, здравословно хранене, диети, здравни препоръки. Приятно разглеждане на нашите рецепти и материали на тема Калории в Храните. Готвач.бг - уникален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.