сряда, 29 юли

Канелени Пръчици

Канелени Пръчици - направи си сам съвети за всяка домакиня. Статии и текстове на едно място. Кулинарни и здравни статии за Канелени Пръчици.
 • Канелени Пръчици - Приложение на канелените пръчициКулинарни Съвети

  Приложение на канелените пръчици

  23.04.20120

  Канелените пръчици се използват за украса на празнични трапези, за ароматизиране на дома, както и за аранжиране на кафе и различни коктейли.

 • Канелени Пръчици - Как се прави украса за тортаКулинарни Съвети

  Как се прави украса за торта

  21.02.20120

  Има много начини да се украси една торта. Могат да се използват различни плодове, целувки, шоколадови пръчици, смлени или цели парчета ядки, бисквити, бишкоти, украса от карамел и така нататък.

 • Канелени Пръчици - Как да ядем с китайски клечкиКулинарни Съвети

  Как да ядем с китайски клечки

  05.10.20121

  Според китайците, ако напълно неопитен човек се опита сам да се учи да яде с китайски пръчици, след петдесет обяда ще се е научил напълно сам на това изкуство.

 • Канелени Пръчици - КанелаПодправки

  Канела

  18.03.20147

  Канелата е кората на канеленото дърво, която се суши и навива на руло за да станат канелени пръчици. Лечебни свойства и ползи на канелата. Канелата се използва в етерични масла и намалява кръвната захар.

 • Канелени Пръчици - Вкусни сладкиши с бял шоколадКакво да сготвя

  Вкусни сладкиши с бял шоколад

  13.05.20140

  На вашето внимание е един страхотен сладкиш от бял шоколад и кафяви шоколадови пръчици. Освен, че е вкусен, изглежда много интересно, когато се разреже, защото пръчиците не са за поръсване, а се добавят в сместа.

 • Канелени Пръчици - Зимни коктейлиКакво да сготвя

  Зимни коктейли

  23.01.20120

  Греяното вино е сред най-разпространените зимни коктейли, които се използват както за загряване, така и за подобряване на настроението в студените зимни дни.

 • Канелени Пръчици - Идеалните сладкиши за кафеКакво да сготвя

  Идеалните сладкиши за кафе

  24.01.20130

  Могат да се приготвят маслени бисквити, или някаква по-суха торта, а защо не канелени бисквити или някакъв кекс. Изобщо всякакви кулинарни изненади могат да се окажат подходящи за компания на кафето.

 • Канелени Пръчици - Рязането на салатата определя вкуса йКулинарни Съвети

  Рязането на салатата определя вкуса й

  27.09.20100

  От начина, по който са нарязани продуктите за салатата, зависи вкусът й. Пикантните продукти се нарязват на много ситни или много едри парчета, за да се подчертае вкусът им.

 • Канелени Пръчици - Храненето с пръчици си има тънкостиЛюбопитно

  Храненето с пръчици си има тънкости

  24.09.20101

  Правилното хранене с пръчици изисква специални умения и спазване на етикет. Те не се хващат в юмрук, защото това според източните схващания това е заплашителен жест.

 • Канелени Пръчици - Сладки с амонячна сода от старите тетрадкиКакво да сготвя

  Сладки с амонячна сода от старите тетрадки

  14.06.20140

  Предлагаме ви три рецепти за сладки с амонячна сода – пурички, пръчици и бисквити. Ето какво ви е нужно, за да си ги направите.

 • Канелени Пръчици - Как да нарежем красиво зеленчуцитеКулинарни Съвети

  Как да нарежем красиво зеленчуците

  14.10.20101

  С нож и леко натискане с пръсти от киселата краставичка може да оформите красиво ветрило за украса на сандвичи и салати. Доматите превърнете в кошнички и ги напълнете с плънка по избор.

 • Канелени Пръчици - Пригответе зеленчуците по японскиКулинарни Съвети

  Пригответе зеленчуците по японски

  22.12.20101

  Ако искате зеленчуците да се сварят по-добре, можете да приложите японската техника за нарязване какусибото. Зеленчуците се режат на кръгчета и след това се правят разрези като кръстове.

 • Канелени Пръчици - Няколко шоколадови изкушения с кайенски пиперКакво да сготвя

  Няколко шоколадови изкушения с кайенски пипер

  07.06.20140

  Предлагаме ви рецепта за шоколадови бонбони, които лесно и бързо можете да си приготвите. За целта ще ви трябва шприц. Ето и какви са продуктите за вкусните бонбони.

 • Канелени Пръчици - Лесни и ефектни тортиКакво да сготвя

  Лесни и ефектни торти

  07.05.20120

  Да се приготви торта за сравнително кратко време, при това да е вкусна и красива, не е невъзможно, както повечето хора си мислят.

 • Канелени Пръчици - Ограничават канелата в сладките - била вредна!Кое за какво е полезно

  Ограничават канелата в сладките - била вредна!

  08.01.20141

  В британската преса излезе информация, че Европейският съюз ще ограничи съдържанието на канела в сладките, които се продават по магазините. Причината е, че приемането на голямо количество от подправката вреди на организма заради кумарина в нея

 • Канелени Пръчици - Детско меню по време на празницитеПразнична Трапеза

  Детско меню по време на празниците

  29.12.20120

  За празниците най-важно за децата е да имат свое собствено отделно меню. Така ще почустват празника в целия му блясък и ще има за какво да си спомнят, когато пораснат.

 • Канелени Пръчици - Беден швейцарец измислил фондютоЛюбопитно

  Беден швейцарец измислил фондюто

  22.10.20123

  Прегладнял пътешественик случайно измислил рецептата на прочутото швейцарско фондю. За да го приготвите, в затоплено олио се загряват парченца месо, риба, зеленчуци. След това се потапят в сос.

 • Канелени Пръчици - Да ядем яйца изисканоКулинарни Новини

  Да ядем яйца изискано

  06.03.20140

  При консумацията на яйца е добре да се спазват правилата на неписан етикет. Рохките се консумират със специална лъжичка, омлетът – с две вилици, а твърдо свареното яйце се разбива с лъжица.

 • Google+
 • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

Канелени Пръчици - рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Канелени Пръчици под един покрив. Гласувайте за Канелени Пръчици от звездичките над този текст. Готварски рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни препоръки. Приятно четене на тестваните ни рецепти и теми на тема Канелени Пръчици. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.