понеделник, 5 октомври

Канелени Пръчки

Канелени Пръчки - готварски съвети и идеи. избрани статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни статии за Канелени Пръчки.
 • Канелени Пръчки - Идеалните сладкиши за кафеКакво да сготвя

  Идеалните сладкиши за кафе

  24.01.20130

  Могат да се приготвят маслени бисквити, или някаква по-суха торта, а защо не канелени бисквити или някакъв кекс. Изобщо всякакви кулинарни изненади могат да се окажат подходящи за компания на кафето.

 • Канелени Пръчки - КанелаПодправки

  Канела

  18.03.20147

  Канелата е кората на канеленото дърво, която се суши и навива на руло за да станат канелени пръчици. Лечебни свойства и ползи на канелата. Канелата се използва в етерични масла и намалява кръвната захар.

 • Канелени Пръчки - Вталяване с игра на скуошДиети

  Вталяване с игра на скуош

  23.08.20090

  Скуошът бе нареден на първо място за най-здравословен спорт от списание Forbes. Изданието публикува доклад, в който са съпоставяни спортове от различни категории.

 • Канелени Пръчки - Традициите на Трифон ЗарезанКулинарни Съвети

  Традициите на Трифон Зарезан

  14.02.20130

  У нас Трифон Зарезан се отбелязва по нов стил на 1 февруари и по стар стил на 14 февруари. Интересното при този празник са старите български традиции, които на места в България спазват и днес.

 • Канелени Пръчки - Приложение на канелените пръчициКулинарни Съвети

  Приложение на канелените пръчици

  23.04.20120

  Канелените пръчици се използват за украса на празнични трапези, за ароматизиране на дома, както и за аранжиране на кафе и различни коктейли.

 • Канелени Пръчки - Ограничават канелата в сладките - била вредна!Кое за какво е полезно

  Ограничават канелата в сладките - била вредна!

  08.01.20141

  В британската преса излезе информация, че Европейският съюз ще ограничи съдържанието на канела в сладките, които се продават по магазините. Причината е, че приемането на голямо количество от подправката вреди на организма заради кумарина в нея

 • Канелени Пръчки - Ако не ядете круши, се лишавате от здравеКое за какво е полезно

  Ако не ядете круши, се лишавате от здраве

  16.09.20150

  Омир наричал крушите дар от боговете. Това се е случило преди хиляди години и хиляди години по-късно има много хора, които ще се съгласят с това.

 • Канелени Пръчки - Кулинарните традиции в ШвецияЛюбопитно

  Кулинарните традиции в Швеция

  19.04.20150

  Фундаментът на шведската кухня е husmanskost – домашно приготвената храна, или както шведите я наричат, кухнята на баба. Много шведи са израснали с грахова супа и палачинки със сладко от червени боровинки

 • Канелени Пръчки - Шведската кухня от А до ЯЛюбопитно

  Шведската кухня от А до Я

  04.05.20150

  Консервирането и складирането на храната е насъщно за шведската кухня, както и начин да се оцелява през по-дългата част от годината. Опушване, мариноване, осоляване, сушене, ферментация – кулинарни процеси, които удължават живота на продуктите.

 • Канелени Пръчки - Най-безумните рекорди с хранаЛюбопитно

  Най-безумните рекорди с храна

  17.08.20150

  Рядко може да срещнете човек, който не си доставя удоволствие чрез храна, но някои чревоугодници са успели да поставят истински световни рекорди, хапвайки с изключителна скорост любимите си хранителни продукти.

 • Канелени Пръчки - Ястия от македонската кухняКулинарни Съвети

  Ястия от македонската кухня

  16.05.20130

  Македонската кухня, както е в повечето държави, бива силно повлияна от кухните на съседните и държави. Гръцката и турската кухня са тези, повлияли главно що се отнася до подправките в ястията.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Канелени Пръчки - избрани рецепти и теми за всеки ден и вкус. Всичко за Канелени Пръчки в нашия сайт. Гласувайте за Канелени Пръчки от звездичките над този текст. Бързи рецепти, съвети за хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Канелени Пръчки. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.