Джинджифилови сладки

Джинджифилови сладки

3

Загрейте фурната на най-висока степен. Пресейте брашното в купа, добавете карамфила, канелата, джинджифила, солта и бакпулвера. В друга купа...

1

Канелено Джинджифилови Сладки

Разгледай всички 20 подбрани съвети относно канелено джинджифилови сладки в Готвач.бг.
Коледни джинджифилови сладки

Коледни джинджифилови сладки

 

минути. Внимавайте да не ги прегорите, трябва им много малко. Отгоре джинджифиловите сладки се покриват с фондан и се украсяват....

Канелени сладки

Канелени сладки

 

кора. Слепете изтърбушените бисквити с плънката 2 по 2. От тези съставки се получават около 60 двойни канелени сладки. От тук насетне може да...

Джинджифилови сладки за диабетици

Джинджифилови сладки за диабетици

 

Смесете подсладителя с водата и загрейте на тих огън. Когато се смесят, добавете маслото и разбърквайте, докато получите хомогенна смес...

Джинджифилови коледни сладки

Джинджифилови коледни сладки

1 

тесто. Междувременно включете фурната на 200 градуса. Разточете тестото на кора, дебела 0.5 см. От нея оформете сладки с интересна форма с...

Джинджифилови сладки с глазура

Джинджифилови сладки с глазура

 

добавете и разбитото яйце, а финално сипете постепенно брашното. Оформете тестото. Разточете го с дебелина 0.5 см. и изрежете сладки с...

Канелен сладкиш

Канелен сладкиш

1 

Разбийте захарта с яйцата. Добавете прясното мляко и ванилията, след което постепенно сложете и брашното, което сте пресяли с бакпулвера...

Глазирани джиндифилови сладки

Глазирани джиндифилови сладки

 

фигурки с формички. Наредете сладките в тава, застлана с домакинска хартия за печене. Изпечете на 180 градуса/ сладките се изпичат бързо, затова...

Топъл джинджифилов сладкиш

Топъл джинджифилов сладкиш

 

Брашното се пресява и се смесва със содата, канелата, джинджифила и индийското орехче. Медът се загрява леко, добавя се маслото и кафявата...

Канелен карамелен сладкиш

Канелен карамелен сладкиш

 

вода и печете сладкиша на 160 градуса за 1 час, като внимавате водата да не завира (доливайте студена вода или кубчета лед). Оставете сладкиша...

Сладки гъбки с канелена захар

Сладки гъбки с канелена захар

2 

Мекото масло се разбива с пудрата захар, добавя се яйцето и олиото, след това се добавя половината канелена захар и малко по малко брашното...

Сладко-кисела джинжифилова марината с естрагон

Сладко-кисела джинжифилова марината с естрагон

 

преценете, ако е необходимо добавете и намалете някоя от съставките. Въпрос на вкус и предпочитания, дали да е по-сладко или по-кисело, солено, люто...