Джинджифилови сладки

Джинджифилови сладки

3

Загрейте фурната на най-висока степен. Пресейте брашното в купа, добавете карамфила, канелата, джинджифила, солта и бакпулвера. В друга купа...

1

Канелено Джинджифилови Сладки

Разгледай всички 19 подбрани съвети относно канелено джинджифилови сладки в Готвач.бг.
Джинджифилови коледни сладки

Джинджифилови коледни сладки

1 

тесто. Междувременно включете фурната на 200 градуса. Разточете тестото на кора, дебела 0.5 см. От нея оформете сладки с интересна форма с...

Джинджифилови сладки с глазура

Джинджифилови сладки с глазура

 

добавете и разбитото яйце, а финално сипете постепенно брашното. Оформете тестото. Разточете го с дебелина 0.5 см. и изрежете сладки с...

Джинджифилови сладки за диабетици

Джинджифилови сладки за диабетици

 

Смесете подсладителя с водата и загрейте на тих огън. Когато се смесят, добавете маслото и разбърквайте, докато получите хомогенна смес...

Канелени сладки

Канелени сладки

 

кора. Слепете изтърбушените бисквити с плънката 2 по 2. От тези съставки се получават около 60 двойни канелени сладки. От тук насетне може да...

Коледни джинджифилови сладки

Коледни джинджифилови сладки

 

минути. Внимавайте да не ги прегорите, трябва им много малко. Отгоре джинджифиловите сладки се покриват с фондан и се украсяват....

Глазирани джиндифилови сладки

Глазирани джиндифилови сладки

 

фигурки с формички. Наредете сладките в тава, застлана с домакинска хартия за печене. Изпечете на 180 градуса/ сладките се изпичат бързо, затова...

Канелен сладкиш

Канелен сладкиш

1 

Разбийте захарта с яйцата. Добавете прясното мляко и ванилията, след което постепенно сложете и брашното, което сте пресяли с бакпулвера...

Топъл джинджифилов сладкиш

Топъл джинджифилов сладкиш

 

Брашното се пресява и се смесва със содата, канелата, джинджифила и индийското орехче. Медът се загрява леко, добавя се маслото и кафявата...

Канелен карамелен сладкиш

Канелен карамелен сладкиш

 

вода и печете сладкиша на 160 градуса за 1 час, като внимавате водата да не завира (доливайте студена вода или кубчета лед). Оставете сладкиша...

Сладки гъбки с канелена захар

Сладки гъбки с канелена захар

2 

Мекото масло се разбива с пудрата захар, добавя се яйцето и олиото, след това се добавя половината канелена захар и малко по малко брашното...

Джинджифилови котлети

Джинджифилови котлети

 

Тофуто се нарязва на парчета и се подрежда върху тавичка. Соевият сос, джинджифилът, оцетът, кленовият сироп, сусамовите семена и сусамовото олио...