Карамелизиран кускус

Карамелизиран кускус

0

Сложете кус куса да се свари, след което го отцедете. В тиган на котлона сложете захарта да се карамелизира, като разбърквате и добавете...

1

Карамелизиран Кускус

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно карамелизиран кускус в Готвач.бг.
Шоколадов кускус с карамелизирани портокали

Шоколадов кускус с карамелизирани портокали

бъркане. Шоколадът се добавя към кускуса и се разбърква. Слага се в купа, полива се с карамеления сос с портокалите и се сервира....

Кускус

Кускус

със сол и черен пипер. Разпределете кускуса в чинии, направете кладенче посредата и сипете от зеленчуците. Ползи от кускус Кускусът се счита за...

Карамелизирана круша

Карамелизирана круша

2

Измивате, подсушавате и разрязвате крушите на две, почиствате семенната част и нареждате в тавичката за печене. В издълбаната дупка на всяка...

Карамелизирани дюли

Карамелизирани дюли

Внимателно измиваме дюлите. Четири от плодовете нарязваме на 6 парчета. Почистваме от дръжките и семките. Овалваме парчетата в захарта и...

Карамелизирани банани

Карамелизирани банани

Разрежете бананите надълго, после и напряко. Маслото се стапя в дълбок тиган на силен котлон докато започне да прави пяна. Поставете бананите...

Карамелизирани ягоди

Карамелизирани ягоди

Слагаме водата и захарта да се загреят на слаб котлон. Варим сиропа до получаване на светъл карамелен цвят и докато се сгъсти до консистенцията...

Карамелизирани лешници

Карамелизирани лешници

1

Карамелизирайте захарта, като добавите равномерно 1-2 с.л. вода. Оставете да се образува светъл карамел, като към края само разклащате съда и...

Карамелизирано грозде

Карамелизирано грозде

Изрязват се гроздовите зърна, измиват се добре, забива се клечка за зъби във всяко зърно. В подходящ съд се добавя захарта и лимонтузуто. След...

Карамелизиран корнфлейкс

Карамелизиран корнфлейкс

Сложете захарта да се карамелизира в тиган на котлона. След това добавете маслото и разбъркайте, докато стане хомогенна смес. Добавете...

Карамелизиран лук

Карамелизиран лук

4

загар. Добавете захарта и разбъркайте. Щом започне да се карамелизира добавете балсамовия оцет, малко топла вода (2-3 с.л.) и оставете и...

Карамелизиран ориз

Карамелизиран ориз

Кипваме млякото и сипваме вътре добре промитият със студена вода ориз. Добавяме 4 с.л. захар, пакетчето ванилия и 1 щипка сол и варим до омекване...