Катми на сач

Катми на сач

0

пече около 1 минута. Така до изчерпване на количеството тесто. Всяка готова катма се маже веднага с масло. Катмите на сач се поднасят със сладко, шоколад, мед, сирене, кашкавал......

1

Катми на сач

Прегледай всички 14 подбрани съвети относно катми на сач в Готвач.бг.
Ретро катми на сач

Ретро катми на сач

, като обръщаме с дървена лопатка. Готовата катма слагаме в голяма затоплена чиния и намазваме с масло, докато е гореща. Пълним със сирене или сладко и завиваме на пликче, което поливаме с малко разтопено масло....

Катми с газирана вода на сач

Катми с газирана вода на сач

2

изпичаме катми и всяка намазваме с мас или масло и подреждаме една върху друга, да са мекички. Поднасяме със сирене, конфитюр или мед и с кисело...

Как да си приготвим катми на сач

Как да си приготвим катми на сач

2

. Ние ще ви предложим една рецепта за катми на сач, като преди това трябва да отбележим, кое е най-важното за тях. Катмите трябва да се...

Катми

Катми

8

млякото. Оставя се да втаса. След това се пекат на сач или на тефлонов тиган без мазнина. След като са готови ги намажете с масло. Може...

Комбиниран сач

Комбиниран сач

Нарежете двата вида месо на кубчета, наденицата - на колелца, лука и чушките - на шайби, гъбите - на филийки. Сложете сача на котлон, сипете...

Летен сач

Летен сач

полумесеци. Загрейте сача, като добре го намазните. Първо запържете в него лук, морковите, а след това добавете гъбите, чушките и тиквичките...

Мешан сач

Мешан сач

2

Всички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и...

Добруджански сач

Добруджански сач

3

нашето ястие, а бялото вино ще направи месото крехко. Така приготвения сач печем 30 минути на 180 градуса. Малко преди да е готово нашето...

Вегетариански сач

Вегетариански сач

3

Почистете зеленчуците и ги нарежете подходящо. Сложете сача на котлона/студен сач - студен котлон, намажете го с масло и сложете морковите...

Комитски сач

Комитски сач

3

. Последователно към него се прибавят и другите меса - свинското, пилешкото и накрая беконът, нарязан на тънки филийки. След като се запържат и...

Хайдушки сач

Хайдушки сач

Пилешките филета се разрязват наполовина като малки пържолки, овкусяват се с къри и соев сос и се оставят да престоят в хладилник 1 час...