Ретро катми на сач

Ретро катми на сач

0

, като обръщаме с дървена лопатка. Готовата катма слагаме в голяма затоплена чиния и намазваме с масло, докато е гореща. Пълним със сирене или сладко и завиваме на пликче, което поливаме с малко разтопено масло....

1

Катми на сач

Прегледай всички 35 подбрани съвети относно катми на сач в Готвач.бг.
Катми на сач

Катми на сач

пече около 1 минута. Така до изчерпване на количеството тесто. Всяка готова катма се маже веднага с масло. Катмите на сач се поднасят със сладко, шоколад, мед, сирене, кашкавал......

Катми с газирана вода на сач

Катми с газирана вода на сач

2

изпичаме катми и всяка намазваме с мас или масло и подреждаме една върху друга, да са мекички. Поднасяме със сирене, конфитюр или мед и с кисело...

Катми

Катми

8

млякото. Оставя се да втаса. След това се пекат на сач или на тефлонов тиган без мазнина. След като са готови ги намажете с масло. Може...

Постен Сач

Постен Сач

1

зеленчуците върху сача, като добавите царевицата и маринованите гъби. Добавете 1-2 с.л. от гъбената марината. Сложете студеният сач в студена фурна...

Комбиниран сач

Комбиниран сач

Нарежете двата вида месо на кубчета, наденицата - на колелца, лука и чушките - на шайби, гъбите - на филийки. Сложете сача на котлон, сипете...

Добруджански сач

Добруджански сач

3

нашето ястие, а бялото вино ще направи месото крехко. Така приготвения сач печем 30 минути на 180 градуса. Малко преди да е готово нашето...

Калугерски сач

Калугерски сач

. След като се поизпържат, се сипва виното и повечко вода. Слагат се подправките и ястието се задушава до готовност....

Вегетариански сач

Вегетариански сач

3

Почистете зеленчуците и ги нарежете подходящо. Сложете сача на котлона/студен сач - студен котлон, намажете го с масло и сложете морковите...

Пилешки сач

Пилешки сач

полумесеци, а картофите - на тънки филии, след като ги обелите. Върху загряния сач сипете пилешкото, разбъркайте, докато се запържи равномерно...

Мешан сач

Мешан сач

2

Всички меса се мариноват за около 4 часа в смес от вода, олио, соев сос, нарязания на едро чесън и розмарина. Загрейте намазнения сач и...

Хайдушки сач

Хайдушки сач

Пилешките филета се разрязват наполовина като малки пържолки, овкусяват се с къри и соев сос и се оставят да престоят в хладилник 1 час...