Кашкавал пане

Кашкавал пане

4

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне. Всяко парче кашкавал се потапя...

1

Кашкавал Пане

Прегледай всички 40 авторски предложения относно кашкавал пане в Готвач.бг.
Кашкавал пане на фурна

Кашкавал пане на фурна

 

В купа рендосваме кашкавала, прибавяме разбитите яйца, млякото, бакпулвера, солта и пипера и разбъркваме. Изсипваме в тава и печем в предварително загрята фурна до готовност....

Кренвирш с кашкавал Пане

Кренвирш с кашкавал Пане

 

Кренвиршите се разрязват на половинки. Прави се разрез в средата и се слага парче кашкавал. Разбиват се яйцата, бирата, солта и брашното...

Хрупкав кашкавал пане

Хрупкав кашкавал пане

1 

Кашкавалът се реже на квадратчета с 2 см. дебелина. Овалват се в галета. В отделна купа се разбиват яйцата с олиото и брашното...

Кашкавал пане с шунка

Кашкавал пане с шунка

6 

парчета, в този случай правоъгълни. Между две парчета кашкавал се слага по едно парче шунка, като целта е да се получи нещо като сандвич с...

Кашкавал пане по сицилиански

Кашкавал пане по сицилиански

 

Грисът се разбърква с подправките. Яйцата се разбиват добре в купа. Охладеният кашкавал се нарязва на филийки. Всяка филийка се потапя първо...

Кашкавал пане върху картофено канапе

Кашкавал пане върху картофено канапе

 

кашкавала на филийки, охладете го за 15-20 мин.в камерата. Разбийте яйцата. Потопете всяко парче в яйчената смес, после в галета и изпържете в...

Калмари пане

Калмари пане

2 

Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане...

Сиренца пане

Сиренца пане

1 

-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....

Сирене пане

Сирене пане

2 

страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....

Карфиол пане

Карфиол пане

3 

в панировката и пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар на маслена баня. Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....

Език пане

Език пане

 

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...