сряда, 4 май
Кашкавал пане

Кашкавал пане

4

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне. Всяко парче кашкавал се потапя...

1

Кашкавал Пане

Прегледай всички 37 авторски предложения относно кашкавал пане в Готвач.бг.
Кренвирш с кашкавал Пане

Кренвирш с кашкавал Пане

20.02.2016

Кренвиршите се разрязват на половинки. Прави се разрез в средата и се слага парче кашкавал. Разбиват се яйцата, бирата, солта и брашното...

Хрупкав кашкавал пане

Хрупкав кашкавал пане

07.02.20161

Кашкавалът се реже на квадратчета с 2 см. дебелина. Овалват се в галета. В отделна купа се разбиват яйцата с олиото и брашното...

Кашкавал пане с шунка

Кашкавал пане с шунка

11.02.20164

парчета, в този случай правоъгълни. Между две парчета кашкавал се слага по едно парче шунка, като целта е да се получи нещо като сандвич с...

Кашкавал пане по сицилиански

Кашкавал пане по сицилиански

24.02.2016

Грисът се разбърква с подправките. Яйцата се разбиват добре в купа. Охладеният кашкавал се нарязва на филийки. Всяка филийка се потапя първо...

Кашкавал пане върху картофено канапе

Кашкавал пане върху картофено канапе

18.01.2016

кашкавала на филийки, охладете го за 15-20 мин.в камерата. Разбийте яйцата. Потопете всяко парче в яйчената смес, после в галета и изпържете в...

Акула пане

Акула пане

10.04.20111

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

Сирене пане

Сирене пане

20.05.20112

страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....

Мозък пане

Мозък пане

07.03.20132

Предварително сварения мозък нарежете на дебели филии или по-малки парченца, които се притискат и оформят на продълговати кюфтета. Панират се...

Сиренца пане

Сиренца пане

07.11.20121

-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....

Хрупкав качамак пане

Хрупкав качамак пане

14.02.20164

Сложете подсолена вода (около 3 ч.ч.) да заври. След като заври водата изсипете качамака на тънка струйка при непрекъснато бъркане. Бъркайте...

Телешки език пане

Телешки език пане

14.10.2015

Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки. След това се измива със студена вода и се...

Другите гледат още

Какво Ново

Кашкавал Пане, практични предложения и полезна информация за малки и големи. Имаш критика или въобще не намери онова, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.