Кашкавал пане

Кашкавал пане

4

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне. Всяко парче кашкавал се потапя...

1

Кашкавал Пане

Прегледай всички 48 авторски предложения относно кашкавал пане в Готвач.бг.
Кашкавал пане на фурна

Кашкавал пане на фурна

В купа рендосваме кашкавала, прибавяме разбитите яйца, млякото, бакпулвера, солта и пипера и разбъркваме. Изсипваме в тава и печем в предварително загрята фурна до готовност....

Хрупкав кашкавал пане

Хрупкав кашкавал пане

1

Кашкавалът се реже на квадратчета с 2 см. дебелина. Овалват се в галета. В отделна купа се разбиват яйцата с олиото и брашното...

Кренвирш с кашкавал Пане

Кренвирш с кашкавал Пане

Кренвиршите се разрязват на половинки. Прави се разрез в средата и се слага парче кашкавал. Разбиват се яйцата, бирата, солта и брашното...

Кашкавал пане с шунка

Кашкавал пане с шунка

6

парчета, в този случай правоъгълни. Между две парчета кашкавал се слага по едно парче шунка, като целта е да се получи нещо като сандвич с...

Кашкавал пане по сицилиански

Кашкавал пане по сицилиански

Грисът се разбърква с подправките. Яйцата се разбиват добре в купа. Охладеният кашкавал се нарязва на филийки. Всяка филийка се потапя първо...

Пане от сирене и кашкавал

Пане от сирене и кашкавал

1

, саламурено. Слагаме кашкавала в камерата на хладилника за 20-30 мин., да стане студен и стегнат. Вадим го. Между две парчета кашкавал слагаме едно...

Кашкавал пане върху картофено канапе

Кашкавал пане върху картофено канапе

кашкавала на филийки, охладете го за 15-20 мин.в камерата. Разбийте яйцата. Потопете всяко парче в яйчената смес, после в галета и изпържете в...

Кашкавал пане с пилешко филе и бира

Кашкавал пане с пилешко филе и бира

кашкавал от фризера и ги топим в панировката. Пръжим в силно загрята мазнина от всяка страна от 3 минути. Сервираме с подходяща салатка :)...

Език пане

Език пане

1

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Сирене пане

Сирене пане

2

страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....

Броколи Пане

Броколи Пане

1

Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете...