Туршия от кисели дини в бидон

Туршия от кисели дини в бидон

0

залейте веднага върху динчетата, като може да махнете канелата. Оставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....

1

Кисела Туршия в Бидон

Открий всички 18 избрани предложения относно кисела туршия в бидон в Готвач.бг.
Селска туршия в бидон

Селска туршия в бидон

На дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет. Първо се слагат морковите, ако са дребни не се режат, а ако са едри се делят на...

Солена туршия в бидон

Солена туршия в бидон

5

кг зеленчук. Долейте вода догоре на бидона и затворете. След около 3-4 дена туршията започва да се претаква с маркуч. Първите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - на няколко дни....

Вкусна туршия в бидон

Вкусна туршия в бидон

. Наредете ги грижливо в бидона. Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол. Щом заври, се прибавят и дафиновите...

Обикновена обща туршия в бидон

Обикновена обща туршия в бидон

4

обичате. Това става за около две седмици. След това разтваряме калиев сорбат за туршии в част от предварително източена саламура от бидона...

Кисело зеле в бидон

Кисело зеле в бидон

цвят или остатъчни листа. Поставям маркуча до дъното на бидона и около него подреждам всички зелки. Между пластовете прибавяме измитите и...

Туршия за зимата в бидон

Туршия за зимата в бидон

сол. Залейте в бидона. При нужда притиснете с нещо отгоре, за да не изплуват. Започнете да претакате туршията след ден 3 в продължение на...

Лесно кисело зеле в бидон

Лесно кисело зеле в бидон

трябва да се прави, макар че от години слагам кисело зеле. Общо взето, когато се сетя. Но истината е, че даже и когато забравя, пак се получава хубаво хрупкаво кисело зеле. Явно най-важно е съотношението сол - вода :)...

Туршия от Зелени Домати в Бидон

Туршия от Зелени Домати в Бидон

Измийте много добре доматите и пиперките. Ако сложите само домати в бидон, няма да ви хареса, те нямат аромат, затова прибавете пиперки - те...

Кисело зеле в бидон с хрян

Кисело зеле в бидон с хрян

морска сол и зелките се нареждат в издълбаната част нагоре в подходящ съд - бидон или каче. Така наредените зелки се оставят за 2-3 дни на сухо...

Бърза Сладко-Кисела Туршия

Бърза Сладко-Кисела Туршия

, като между тях се поръсва настъргания хрян. Заливат се с маринатата, притискат се и се съхраняват на хладно. След 10 дни туршията е готова за консумация....

Туршия кисели моркови

Туршия кисели моркови

1

Наредете морковите в бурканите. От останалите продукти се прави саламура, която се оставя да заври. С нея се заливат морковите. На всеки...