Солени краставички в бидон

Солени краставички в бидон

0

, а сокът остава бистър. Съхранявайте солените краставички в бидон на хладно и тъмно място....

1

Кисели Краставички в Бидон

Разгледай всички 30 избрани предложения относно кисели краставички в бидон в Готвач.бг.
Кисело зеле в бидон

Кисело зеле в бидон

цвят или остатъчни листа. Поставям маркуча до дъното на бидона и около него подреждам всички зелки. Между пластовете прибавяме измитите и...

Кисели Краставички

Кисели Краставички

16

. Пълним буркана плътно с краставички. За два буркана трябват около 1 кг краставички. Доливат се с вода. Затваряме с капачки. Стерилизираме за 1-2 минути, като заврат, ги вадим....

Лесно кисело зеле в бидон

Лесно кисело зеле в бидон

трябва да се прави, макар че от години слагам кисело зеле. Общо взето, когато се сетя. Но истината е, че даже и когато забравя, пак се получава хубаво хрупкаво кисело зеле. Явно най-важно е съотношението сол - вода :)...

Туршия от кисели дини в бидон

Туршия от кисели дини в бидон

залейте веднага върху динчетата, като може да махнете канелата. Оставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....

Кисело зеле в бидон с хрян

Кисело зеле в бидон с хрян

морска сол и зелките се нареждат в издълбаната част нагоре в подходящ съд - бидон или каче. Така наредените зелки се оставят за 2-3 дни на сухо...

Кисели краставички на слънце

Кисели краставички на слънце

едрата сол. Поставяме ги на пъстра сянка и когато си изменят цвета, прибираме бурканите на тъмно и хладно място. Краставичките се запазват хрупкави за цяла зима. От тези 10 кг краставици излизат 5 трилитрови буркана....

Месо с кисели краставички

Месо с кисели краставички

, може и на по-едри парчета, за да се усеща. Също така нарязваме и кисели краставички, загряваме фурната на 200 градуса, моята е с вентилатор за...

Кисели краставички по гръцки

Кисели краставички по гръцки

4

- саламурата трябва да стане мътна. След този момент преместете бурканите с краставички на хладно. За около 10-тина дни трябва да се избистрят и да са готови за консумация....

Бургер с кисели краставички

Бургер с кисели краставички

2

Краставичките и лукът се нарязват на ситно. Добавят се месото, черният пипер и солта. Разбърква се добре и се разделя на 6 топки. Топките се...

Кисели краставички в буркани

Кисели краставички в буркани

1

На дъното на буркана се поставят черният пипер, синапът и малко парченце хрян. След това краставичките се нареждат плътно и се овкусяват със...

Кисели краставички без варене

Кисели краставички без варене

1

На дъното на избраните от вас буркани сложете черния пипер и синапа. Добавете солта, захарта и оцета. После наредете краставичките, като се...