сряда, 4 март
Как да ядем с китайски клечки
Кулинарни Съвети

Как да ядем с китайски клечки

1

Според китайците, ако напълно неопитен човек се опита сам да се учи да яде с китайски пръчици, след петдесет обяда ще се е научил напълно сам на това изкуство.

1

Китайски чай за Отслабване

Китайски чай за Отслабване - кулинарни домашни съвети и материали. избрани статии и текстове в Готвач.бг. Готварски и здравни материали за Китайски чай за Отслабване.
 • Китайски чай за Отслабване - Чай с мляко за отслабванеДиети

  Чай с мляко за отслабване

  06.03.20104

  Ако искате да отслабнете, тогава защо не опитате отслабване с чай с мляко? Вижте две лесни рецепти за отслабване с чай с мляко. Зелен или черен трябва да е чаят при тази диета?

 • Китайски чай за Отслабване - Китайски фермер отглежда безсмъртни крушиЛюбопитно

  Китайски фермер отглежда безсмъртни круши

  28.09.20090

  Круши в странни форми отглежда фермер от Китай. Според легендата в популярна книга крушите с причудливи форми осигуряват безсмъртие на този, който ги вкуси.

 • Китайски чай за Отслабване - Любимите китайски ястия по цял святКулинарни Съвети

  Любимите китайски ястия по цял свят

  26.02.20150

  Независимо от факта, че в китайската кухня се пържи, тя е доста здравословна. Пърженето е винаги за много кратко, така че продуктите не поемат много мазнина, а запазват собствените си сокове.

 • Китайски чай за Отслабване - Пиене на чай за отслабванеДиети

  Пиене на чай за отслабване

  15.01.20122

  Основното и най-важно свойство на чая за отслабване е изчистването на организма от шлаки и вредни вещества, от излишното количество течности и от излишните килограми.

 • Китайски чай за Отслабване - Чай за отслабване - бавно, но сигурноДиети

  Чай за отслабване - бавно, но сигурно

  26.05.201010

  Вариант да губите тегло без фитнес и ограничаване в храната, са билковите чайове за отслабване. Билките в тях са подбрани така, че да оказват благоприятен ефект върху целия организъм.

 • Китайски чай за Отслабване - Ура - Бързото отслабване е най-ефективноДиети

  Ура - Бързото отслабване е най-ефективно

  16.07.201017

  Досега диетолозите изключваха от теориите си бързото отслабване при загуба на тегло. Бързото сваляне на излишните килограми се оказа обаче ефективно за желаещите да се сдобият с перфектна фигура.

 • Китайски чай за Отслабване - Хапчета за отслабване са в състояние да убиватДиети

  Хапчета за отслабване са в състояние да убиват

  26.08.20112

  Хапчетата за отслабване са вредни. Някои от страничните ефекти включват: нервност, високо кръвно налягане, проблеми със съня, умора, замаяност, сърдечна аритмия и сърцебиене, главоболие.

 • Китайски чай за Отслабване - Супи за отслабванеДиети

  Супи за отслабване

  19.12.20110

  За една седмица диета със супи можете да отслабнете с пет килограма. За да има ефект диетата, консумирайте различни видове супа три или четири пъти дневно.

 • Китайски чай за Отслабване - Ябълков оцет за отслабванеДиети

  Ябълков оцет за отслабване

  05.02.20129

  Ябълковият оцет намалява апетита, подобрява храносмилането и може да се пие, разреден с вода, с цел отслабване. Не трябва да се пие повече от един месец в годината.

 • Китайски чай за Отслабване - Непознатите китайски подправкиКулинарни Новини

  Непознатите китайски подправки

  17.09.20120

  Много популярна в китайската кухня е сместа от пет подправки - хауцзеян. Съществува и смес, известна като тринадесетте подправки, в която най-силно се усеща ароматът на звездовидния анасон.

 • Китайски чай за Отслабване - За вредата от бързото отслабванеДиети

  За вредата от бързото отслабване

  11.04.20100

  Бързото отслабване е вредно. Вижте какво е научното обяснение за бързото отслабване. То може да доведе до натоварване на сърцето и бъбреците, до инфаркт или инсулт.

 • Китайски чай за Отслабване - Здравословни храни, противопоказни при диетаДиети

  Здравословни храни, противопоказни при диета

  27.01.20111

  Има здравословни продукти и храни, които при диета трябва да бъдат забравени. Такива са сушито, готовите сокове и студени чайове, салатите с кротони, сосовете за спагети.

 • Китайски чай за Отслабване - Чай от джинджифил намалява теглотоДиети

  Чай от джинджифил намалява теглото

  16.02.201235

  Джинджифиловият чай е идеален помощник в борбата срещу излишните килограми и е подходящ за хората, които са на диета. Той е и чудесно разкрасително средство, подмладява кожата. Пиене на чай.

 • Китайски чай за Отслабване - За и против китайската кухняКулинарни Съвети

  За и против китайската кухня

  06.09.20120

  Полезното в китайската кухня се крие в различните видове водорасли, подправки и всевъзможни зеленчуци, които съдържат вещества, които са полезни за човешкия организъм.

 • Китайски чай за Отслабване - Най-после: шоколад за отслабванеКое за какво е полезно

  Най-после: шоколад за отслабване

  06.02.20123

  С революционен шоколад няма да трупаме килограми, а ще си осигурим отслабване. Вълшебният шоколад съдържа спирулина и аминокиселини, които подтискат глада.

 • Китайски чай за Отслабване - Да отслабваме с коприваДиети

  Да отслабваме с коприва

  26.10.20120

  Обикновената коприва ще ви помогне бързо да отслабнете и да задържите килограмите си. Листата на копривата съдържат витамините С, Е и К, а също така и много минерални вещества, които изкарват от организма токсините.

 • Китайски чай за Отслабване - Отслабването с био продуктиДиети

  Отслабването с био продукти

  27.10.20123

  Подбрахме най-известните био продукти, които оказват чудотворно действие в избавянето от излишните килограми. Това са годжи бери, маки бери, акай бери и артишок. Може да ги откриете в био магазините.

 • Китайски чай за Отслабване - Диета за мързеливи дамиДиети

  Диета за мързеливи дами

  12.09.20090

  Мързелива диета топи до 4 килограма за 6 месеца без каквито и да е физически натоварвания и фитнес. Диетата изключва намаляване на калориите с пълномасленото мляко, яйца, супи и зелен чай.

 • Google+
 • Pinterest

Избрано

Какво другите търсят

Китайски чай за Отслабване - рецепти и полезна информация за всеки ден и вкус. Всичко за Китайски чай за Отслабване под един покрив. Гласувайте за Китайски чай за Отслабване от звездите над текста. Перфектни рецепти, съвети за хранене, диети, здравни препоръки. Приятно четене на доказаните ни рецепти и теми на тема Китайски чай за Отслабване. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.