Ябълков пай

Ябълков пай

0

Последователно продуктите се объркват и се получава еднородна смес. Накрая се прибавят нарязаните ябълки. Пече се на 170 г за 30 мин. с вентилатор. По желание се поръсва с пудра захар....

1

Коледен Ябълков пай

Прегледай всички 39 авторски предложения за коледен ябълков пай в Готвач.бг.
Немски коледен ягодов пай

Немски коледен ягодов пай

2

Пресейте брашното със солта. добавете маслото, нарязано на кубчета и разрохкайте с пръсти. Добавете водата, джинджифила и замесете меко тесто...

Коледен ябълков сладкиш

Коледен ябълков сладкиш

2

на не много висока температура. След изпичането се поръсва с захар и канела. Добър апетит! Това е едно прекрасно коледно ястие....

Красив ябълков пай

Красив ябълков пай

Започваме с тестото. Пресяваме брашното и правим кладенче. Прибавяме яйцата, маслото и захарта. Месим средно твърдо тесто и го разделяме на две...

Ябълков пай с масло

Ябълков пай с масло

нея настържете две почистени от кората ябълки и сипете останалата смес върху тях. Почистете и нарежете третата ябълка на тънки резени и...

Веган блокчета Ябълков пай

Веган блокчета Ябълков пай

овесеното брашно. Разбъркваме хубаво и добавяме и овесените ядки. Втората ябълка почистваме, обелваме и нарязваме на много малки парченца. Добавяме...

Шведски ябълков пай

Шведски ябълков пай

Фурна - 180 градуса; Форма, намаслена с масло, около 24-25 см. Орехите са запичат на сух тиган, оставят се настрана. Ябълките се почистват...

Разкошен Американски Ябълков Пай

Разкошен Американски Ябълков Пай

части. Едната разточете и сложете в тавата като основа на ябълковия пай. Отгоре наредете ябълките нарязани на лентички. В отделна купа...

Маслен ябълков пай

Маслен ябълков пай

, декорирайте пая с тях. Печете в предварително нагрята фурна на 170 градуса до златист цвят. Готовия пай поръсете с пудра захар....

Шоколадов ябълков пай

Шоколадов ябълков пай

½ от сместа. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна около 15 минути. Извадете и отгоре наредете настъргани ябълки. Поръсете...

Ябълков карамелизиран пай

Ябълков карамелизиран пай

поеме цялата сметана. Връща се кръгчето на мястото му и се пече още 30 минути до златисто. Готовия пай се обръща в чиния. Охлажда се и се сервира....

Ябълков пай с бисквити

Ябълков пай с бисквити

14

. Накрая запиваме с пандишпаненото тесто (от разбитите яйца, захар, брашно, бакпулвер) печем на загряна фурна на 250 градуса. Готовият ябълков пай с бисквити се поръсва с пудра захар....