Любимите гозби на мъжете

Любимите гозби на мъжете

0

Мъжете обичат гозби, в които има месо и това е категорично. Рядко ще срещнете мъж, който да е почитател само на зеленчукови ястия. С месни...

1

Коледни Гозби

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за коледни гозби в Готвач.бг.
Кралимарковска гозба

Кралимарковска гозба

1

Нарежете месото на кубчета и го запържете в сгорещения зехтин. След това го извадете и в същата мазнина запържете ситно нарязаните чушки и лук...

Бърза гозба

Бърза гозба

В маслото се запържва нарязаният на ситно лук. Добавя се салам по избор, на ситни кубчета и парченцата свинско месо. Добавят се ситно...

Чуждестранни гозби за Великденската Трапеза

Чуждестранни гозби за Великденската Трапеза

Традиционни за българската трапеза на Великден са салатите с яйца, козунаците, печеното агнешко бутче. Християните от различните страни...

Пъстра лятна гозба

Пъстра лятна гозба

Нарежете картофите и тиквичката на кубчета. Запържете първо картофите, след това добавете тиквичката и сипете малко вода. Оставете да се готвят...

Гозба с кайма

Гозба с кайма

Нарязвате лука, морковите и чесъна и ги запържвате в сгорещеното олио. Настъргвате или нарязвате доматите и ги добавяте. Поръсвате с червен...

Вкусна гозба от патладжани

Вкусна гозба от патладжани

Нарязвате месото на малки парченца, измивате го и го задушавате в подсолена вода, докато започне да се къса. Обелвате патладжаните и ги...

Зимна пилешка гозба

Зимна пилешка гозба

За това готвене ще имате нужда от голям, дълбок тиган с дръжка, в който да можете да поберете пилето. Запържете леко пилешките парчета - да...

Пилешка гозба на тиган

Пилешка гозба на тиган

Пилешкото месо се залива с вода в тенджера, посолява се и варим до готовност. Картофите се обелват, нарязват и също се варят и отцеждат...

Вкусна патешка гозба

Вкусна патешка гозба

Патешкото месо измиваме добре, заливаме с вода и оставяме да се свари, като в началото на варенето обираме образувалата се пяна. Свареното месо...

Гозба от тиквички

Гозба от тиквички

1

Тиквичките се нарязват на кубчета. Посоляват се. В тенджера се запържва лукът, добавят се тиквичките и се задушават. Прибавя се червеният...

Зимна гозба с праз

Зимна гозба с праз

. Тенджерата се отнема от котлона и оризът се поръсва с черен, зелен и бял пипер. Разбърква се за да се овкуси цялата гозба. След като се добавят подправките, не се вари повече....