Консервиран грах

Консервиран грах

0

Измийте изчистения от шушулките грах. Сварете зърната в студена вода, към която сте добавили необходимото количество захар - за всеки литър...

1

Консервиране на Грах във Фризер

Разгледай всички 12 авторски предложения относно консервиране на грах във фризер в Готвач.бг.
Яхния от риба с консервиран грах и домати

Яхния от риба с консервиран грах и домати

 

. Изсипваме граха и оставяме да кипне. Прибавяме рибата и варим 10 минути на слаб огън. По желание сервираме с картофена салата....

Съхранение и консервиране на боб, грах и леща

Съхранение и консервиране на боб, грах и леща

 

нишесте. Друг начин за съхранение е бланширането на граха за една или две минути и последващото му замразяване. За да консервирате грах...

Консервирани патладжани

Консервирани патладжани

 

Обелете патладжаните и ги нарежете на кубчета, със страна от около 1 см. Посолете и оставете за около 15 минути, за да пуснат сока си. След това...

Консервирана скумрия

Консервирана скумрия

 

Оцетът се кипва с 2 ч.ч. вода и солта и в кипящатата течност се слага рибата да поври 5-6 минути. СЛед това рибата се изважда и се реди в...

Консервиран Карфиол

Консервиран Карфиол

 

Подготвеният карфиол се измива, начупва се на букетчета и се накисва във вода за десетина минути. През това време в подготвените буркани се...

Грах

Грах

2 

консервиран. Замразеният грах е по-предпочитан от консервирания, тъй като запазва своите вкусове и има по-ниско съдържание на натрий...

Консервирано пържено

Консервирано пържено

 

Измийте чушките, почистете ги от дръжките и зелето и ги изпечете от страните. Обелете ги и ги нарежете на дребни парчета. В голяма купа добавете...

Консервирана Бамя

Консервирана Бамя

 

прибавяте солта, захарта, оцета и аспирина, който е добре счукан, за да се разтвори. Заливате с вода и затваряте добре. Така приготвената бамя в обръщате няколко дни, за се консервира от аспирина и оцета....

Консервирани печурки

Консервирани печурки

 

Махнете пънчетата на почистените гъби и във всяка вдлъбнатина поставете по малко олио и сол. Наредете ги в тава и ги сложете в умерена фурна...

Консервиран паприкаш

Консервиран паприкаш

 

Лукът се реже не много на дребно и се задушава в олиото със сол, докато омекване. Използва се малка караванка. При него се нарязаните чушки...

Консервиране на лозови листа

Консервиране на лозови листа

 

вас начин. Съществуват няколко метода за консервиране на лозови листа. Лозовите листа могат да се консервират, като се осолят. За целта свежите...