неделя, 30 август
Правила за стерилизиране на буркани
Кулинарни Съвети

Правила за стерилизиране на буркани

1

За стерилизация на буркани ви е нужна голяма тенджера, където можете да поберете буркан спокойно, тава, кухненска кърпа, вода, сапун, щипки за храна и капачките, с които по-късно ще затваряте бурканите.

1

Консервиране на Зелен боб в Буркани

Консервиране на Зелен боб в Буркани - направи си сам идеи и препоръки. Статии и материали в нашия сайт. Готварски и здравни материали за Консервиране на Зелен боб в Буркани.
 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Съхранение и консервиране на боб, грах и лещаКулинарни Съвети

  Съхранение и консервиране на боб, грах и леща

  28.05.20120

  Бобът, грахът и лещата за бобови растения, които са много полезни, хранителни и доста лесни за приготвяне. Част от тях можете да консервирате, а други да съхранявате без да е необходима консервация.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Как да консервираме люти чушкиКулинарни Съвети

  Как да консервираме люти чушки

  03.09.20120

  Лютите чушки са приятно допълнение към ястията. Съществуват различни методи за тяхното консервиране. За консервиране на чорбаджийски чушки са необходими три килограма и половина чушки и сол.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Консервиране на гювечКулинарни Съвети

  Консервиране на гювеч

  01.02.20130

  Ако гювечът е любимото ястие на вашето семейство, лесно можете да си направите зимнина, която да ви помогне за приготвянето на тази вкусотия.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Консервиране на черешиКулинарни Съвети

  Консервиране на череши

  06.06.20130

  Има много начини за консервиране на череши. Ако използвате някой от тях, тези вкусни и полезни плодове ще ви радват и през студените месеци.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Консервиране на маслиниКакво да сготвя

  Консервиране на маслини

  10.12.20120

  Един от най- големите деликатеси, подлежащи на консервация, са маслините. Приготвянето на консервирани маслини в краен вариант отнема около 4 седмици, но чакането си заслужава.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Стерилизирани месни консервиКулинарни Съвети

  Стерилизирани месни консерви

  25.02.20131

  Качеството на месните консерви в голяма степен зависи от строгото спазване на правилата на консервиране. В домашни условия месото се консервира в стъклени буркани.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Как се консервират домати в бурканиКулинарни Съвети

  Как се консервират домати в буркани

  21.08.20123

  Можете да консервирате доматите с ципите, а може и да ги обелите – това всъщност няма никакво значение при приготвянето им, разликата е само във вкуса, но и тя не е особено осезаема.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Консервиране на лозови листаКулинарни Съвети

  Консервиране на лозови листа

  11.07.20130

  Ако искате цяла зима да се наслаждавате на вкуса на лозовите листа и да ги използвате за вкусни и свежи ястия, консервирайте ги по желан от вас начин.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Консервиране на морковиКулинарни Съвети

  Консервиране на моркови

  01.10.20131

  Морковите са сред най-известните и употребявани растения. От дълбока древност за известни техните изключителни качества като хранителен и козметичен продукт. Консервирането на моркови е лесно и е по силите на всеки

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Как да си съхраним грах за зиматаКулинарни Съвети

  Как да си съхраним грах за зимата

  25.06.20120

  Бобовите растения са зеленчуци като грах, боб, леща и фъстъци. Запазването на тези зеленчуци е относително лесно и може да се направи по няколко начина.

 • Консервиране на Зелен боб в Буркани - Консервиране чрез осоляванеКулинарни Съвети

  Консервиране чрез осоляване

  12.08.20130

  Осоляването на продуктите е играло важна роля в храненето на хората, тъй като удължавала срока за съхраняване на месото, рибата и зеленчуците.

Избрано

Какво другите търсят

Консервиране на Зелен боб в Буркани - вкусни рецепти и теми за малки и големи. Всичко за Консервиране на Зелен боб в Буркани в нашия сайт. Дай своята оценка за Консервиране на Зелен боб в Буркани от звездите над този параграф. Бързи рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно прелистване на тестваните ни рецепти и статии за Консервиране на Зелен боб в Буркани. Готвач.бг - уникален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.