Консервиран патладжан за кьопоолу

Консервиран патладжан за кьопоолу

0

също се изцежда. Всеки патладжан и чушка леко се осоляват и редят. На дъното на компотен буркан или винтов слагате по 2 чушки, редите до горе от патладжана. Затваряте капачките и варите 25 минути след завирането....

1

Консервиране на Кьопоолу в Буркани без Чесън

Прегледай всички 47 авторски предложения относно консервиране на кьопоолу в буркани без чесън в Готвач.бг.
Кьопоолу в буркани

Кьопоолу в буркани

бурканите се слагат във вода, стерилизират се след завиране засечете 20 мин, извадете и обърнете с капачката надолу. Преди консумация подправете кьопоолуто с допълнително сол, олио и чесън на вкус....

Кьопоолу

Кьопоолу

1

смелните патладжани и капии. Чесънът се нарязва на ситно и също се добавя. Залива се с олиото и сместа се разбърква много добре. Прибавя се оцет на вкус, наситнения магданоз и кьопоолуто се поднася студено....

Разядка кьопоолу

Разядка кьопоолу

Изпечете чушките и патладжаните на скара или котлон. Може и във фурната, но вкусът няма да е същият.Сложете изпечените зеленчуци в найлонов плик...

Млечно Кьопоолу

Млечно Кьопоолу

Във фурната изпичаме патладжаните. Обелваме ги и с помощта на пасатор, ги пасираме. Готовата смес я прибавяме към майонезата и цеденото кисело...

Трънско кьопоолу

Трънско кьопоолу

дребно чесън. Нарежете на ситно пресните чубрица и копър и поръсете с тях кьопоолуто. Овкусете с олио, оцет и сол на вкус. Разбъркайте добре и сервирайте, като предястие, мезе или като гарнитура към скара....

Обикновено кьопоолу

Обикновено кьопоолу

загрейте сместа до завиране. Напълнете сместа в буркани, запечатайте и стерилизирайте 90 минути. При сервиране кьопоолуто се овкусява с олио, оцет и счукан чесън....

Стерилизирано кьопоолу

Стерилизирано кьопоолу

4

изпари водата. Разпределя се в буркани, които трябва да са предварително затоплени буркани. Бурканите се стерилизират за 10-15 минути. При поднасяне кьопоолуто се гарнира с пресован чесън и магданоз....

Домашно кьопоолу

Домашно кьопоолу

3

, счукания със сол чесън и разбъркайте всичко с дървена лъжица. Овкусете домашното кьопоолу с олио, оцет и сол. Объркайте отново и поднесете с украса от магданоз....

Италианско кьопоолу с риба

Италианско кьопоолу с риба

. Подправете получената смес на вкус с канела, сол и пипер. Ако Ви се струва суха, добавете малко сок от царската туршия. Сервирайте кьопоолуто с...

Кьопоолу със сирене

Кьопоолу със сирене

Патладжанът и чушките се изпичат и се задушават. През това време се сварява вода в малка тенджерка и в нея се пуска доматът за около минута...

Домашно кьопоолу с майонеза

Домашно кьопоолу с майонеза

С пасатор разбъркваме чушките + патладжана. След това добавяме олиото солта на вкус и майонезата и пак разбъркваме и накрая прибавяме...