събота, 29 август
Консервиране на чери домати
Кулинарни Съвети

Консервиране на чери домати

2

Чери доматите се поддават добре на консервация и са много вкусни през зимните месеци. Маринованите чери домати са пикантно мезе, могат да се добавят и в различни видове ястия и салати.

1

Консервиране на Чери Домати

Консервиране на Чери Домати - кулинарни съвети и идеи. Последните статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни статии за Консервиране на Чери Домати.
 • Консервиране на Чери Домати - Създадоха сладки доматиЛюбопитно

  Създадоха сладки домати

  24.11.20090

  Испански растениевъди създадоха сорт сладки домати. Цената на новите сладки домати обаче ще бъде четири пъти по-висока от тази на обикновените.

 • Консервиране на Чери Домати - Идеи за украса на салатиПразнична Трапеза

  Идеи за украса на салати

  17.09.20120

  Можете да украсите салатата с палма от маслини. Украсата с гъби и домати също е много красива. Салатите, които се поръсват с кашкавал, мога да бъдат украсени с цветя от зеленчуци.

 • Консервиране на Чери Домати - Засаждане и отглеждане на чери домати в саксииДвор и Градина

  Засаждане и отглеждане на чери домати в саксии

  29.01.20147

  Първото нещо, с което трябва да се сдобиете, са семена за чери домати. Има много разновидности и екзотични сортове, но ако ще отглеждате чери домати за първи път, най-добре заложете на най-обикновен сорт.

 • Консервиране на Чери Домати - Сортове доматиКулинарни Съвети

  Сортове домати

  15.03.20121

  Доматите са един изключително полезен зеленчук и те са си извоювали почетно място на българската трапеза. Използват се масово както за приготвянето на салати, така за забъркването на вкусни гозби.

 • Консервиране на Чери Домати - Идеи за вкусни брускетиКакво да сготвя

  Идеи за вкусни брускети

  20.12.20120

  Брускетите са вкусни малки сандвичи, които могат да се приготвят от вчерашен хляб и са подходящи както за ордьовър, така и за сериозно хапване.

 • Консервиране на Чери Домати - Как се консервират домати в бурканиКулинарни Съвети

  Как се консервират домати в буркани

  21.08.20123

  Можете да консервирате доматите с ципите, а може и да ги обелите – това всъщност няма никакво значение при приготвянето им, разликата е само във вкуса, но и тя не е особено осезаема.

 • Консервиране на Чери Домати - Лесно и вкусно за ВеликденПразнична Трапеза

  Лесно и вкусно за Великден

  14.04.20120

  Вижте поредната порция вкусни предложения за бързи и лесни празнични великденски ястия. Страхотни брускети, славянски гювеч, агнешка дроб сърма и печени картофи с чери домати.

 • Консервиране на Чери Домати - Вкусни рецепти с ципураКакво да сготвя

  Вкусни рецепти с ципура

  15.03.20140

  Когато приготвяте ципура, не се отделяйте от нея за дълго време при печене. Зависи от големината на рибите, но все пак около двадесет минути са достатъчни на рибата да бъде опечена. Ето и нашите рецепти.

 • Консервиране на Чери Домати - Хибридът Томтато ражда и картофи, и чери доматиДвор и Градина

  Хибридът Томтато ражда и картофи, и чери домати

  16.02.20150

  Хапват ви се пържени картофки, поръсени с кетчуп? Сега вече имате възможност да си набавите необходимите продукти за вкусното похапване само от едно растение. Става дума за Томтатото – растението, което ражда и картофи, и чери домати.

 • Консервиране на Чери Домати - Идеи за лека вечеряКакво да сготвя

  Идеи за лека вечеря

  28.06.20130

  Правилно е на вечеря да не се преяжда и да вечеряте поне два часа преди лягане. Лесна лека вечеря можете да хапнете, ако решите да сготвите дробчета с чери доматчета и зеле.

 • Консервиране на Чери Домати - Как да си приготвим сушени доматиКулинарни Съвети

  Как да си приготвим сушени домати

  14.11.20127

  Сушените домати станаха популярни през последните години. Те се приготвят много лесно и имат необикновен пикантен вкус и аромат. За сушене са най-подходящи добре узрелите домати с плътна структура.

Избрано

Какво другите търсят

Консервиране на Чери Домати - превъзходни рецепти и теми за ежедневна употреба. Всичко за Консервиране на Чери Домати на едно място. Дай своята оценка за Консервиране на Чери Домати от звездичките над този текст. Готварски рецепти, съвети за хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно прелистване на тестваните ни рецепти и материали на тема Консервиране на Чери Домати. Готвач.бг - уникален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.