Сладко от зрели смокини

Сладко от зрели смокини

1

киселина. Свалете сладкото от зрели смокини от котлона и ароматизирайте с ванилията. Оставете да престои 4-5 часа, за да се напоят добре смокините. Разсипете го в бурканчета, затворете ги и ги стерилизирайте за 10 минути....

1

Конфитюр от Зрели Смокини

Открий всички 10 кулинарни идеи за конфитюр от зрели смокини в Готвач.бг.
Конфитюр от зелени смокини

Конфитюр от зелени смокини

1

нарязаните смокини. Когато и смокините пуснат течност, усилете котлона и бъркайте, докато течността се поизпари. След това отново намалете...

Конфитюр от смокини

Конфитюр от смокини

3

разбъркайте с лимонената киселина и след минута отнемете от огъня. Разсипете конфитюра от смокини в затоплени сухи бурканчета. Затворете ги, след като конфитюрът изстине....

Конфитюр от печени смокини

Конфитюр от печени смокини

1

минути. Още горещо се разсипва в буркани, като по желание може да добавите печени орехи. Затворете бурканите веднага и ги обърнете с капачките надолу, докато конфитюрът от печени смокини изстине....

Конфитюр от смокини с орехи

Конфитюр от смокини с орехи

огъня и сместа се оставя да ври, докато голяма част от течността в тавата се изпари. Намаляваме огъня, когато видим, че конфитюрът е почти готов и...

Домашен смокинов конфитюр

Домашен смокинов конфитюр

това ги пасирате. Добавете лимоновата киселина и разбъркайте добре. Насипете в малки сухи бурканчета, докато е още горещ конфитюра и ги обърнете с капачките надолу. Не е нужно да ги стерилизирате....

Конфитюр от смокини и коняк

Конфитюр от смокини и коняк

конфитюрът се вари 35 минути, като се разбърква периодично. Сваля се от котлона, разпределя се още горещ в сухи чисти буркани, затварят се и се...

Конфитюр от нарязани на дребно смокини

Конфитюр от нарязани на дребно смокини

Измивам и почиствам смокините. Нарязвам всички смокини на много дребно. Слагам ги в купа заедно със захарта и водичката. Разбърквам и ги...

Сладкиш с конфитюр от смокини и ароматен кокосов топинг

Сладкиш с конфитюр от смокини и ароматен кокосов топинг

разстиламе равномерно. Върху суровият блат слагаме конфитюра от смокините. За кокосовия топинг: В касерола смесваме маслото, захарта и водата...

Смокини

Смокини

2

променя от светло към тъмнозелен и с узряването - кафяв. История на смокини Доказателства за съществуването на смокините са намерени в разкопките на...