Конфитюр от кайсии на фурна

Конфитюр от кайсии на фурна

1

конфитюрът е почти готов, добавете нарязаните орехи и разбъркайте. Щом сиропът се сгъсти, конфитюрът от кайсии на фурна е готов. Насипете го...

1

Конфитюр от Кайсии на Фурна

Открий всички 10 кулинарни идеи за конфитюр от кайсии на фурна в Готвач.бг.
Конфитюр от кайсии

Конфитюр от кайсии

1

Почистете кайсиите от костилките. Сложете ги в тава и ги поръсете със захарта. Оставете ги за една нощ да си пуснат сока. Сложете ги на...

Конфитюр от кайсии с лимон

Конфитюр от кайсии с лимон

Изберете узрели кайсии, измийте ги добре, премахнете костилките и ги нарежете на малки парчета. Поставете нарязания плод в тенджера и посипете...

Конфитюр от кайсии и праскови

Конфитюр от кайсии и праскови

конфитюр от кайсии и праскови разсипете в сухи затоплени бурканчета и ги затворете добре. Обърнете ги с капачките надолу и ги изчакайте да изстинат напълно. Съхранявайте конфитюра на хладно и тъмно място....

Руло с конфитюр от кайсии и орехи

Руло с конфитюр от кайсии и орехи

смес с предварително намаслена и покрита с хартия за печене правоъгълна тава. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна до готовност...

Конфитюр от кайсии и сини сливи

Конфитюр от кайсии и сини сливи

оставят за 3 часа. След това се варят до сгъстяване при непрекъснато бъркане на бавен огън. Конфитюрът е готов, когато малка част от него...

Ябълкова пита с конфитюр от кайсии

Ябълкова пита с конфитюр от кайсии

градуса фурна за около 40 минути. След това извадете питата, намажете я с конфитюра и върнете във фурната за още няколко минути....

Кайсии

Кайсии

културата, поради което основният добив на кайсии в Съединените щати е от слънчевите градини на Калифорния. Състав на кайсиите Кайсиите са отличен...

Конфитюр асорти

Конфитюр асорти

топъл сироп заливаме плодовете и варим на умерена температура. Малко преди да е готов конфитюрът, прибавяме лимонената киселина. Насипваме в сухи буркани....

Кайсийки

Кайсийки

, намазана с масло, в умерена фурна, като се подреждат на разстояние. След като се изпекат, се слепват две по две с мармалад. Може леко да се потопят в зелена, жълта и червена боя. Овалват се в пудра захар....