сряда, 10 февруари
Котлети от акула със зеленчуци

Котлети от акула със зеленчуци

1

Овкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник. Нарежете патладжаните, тиквичките и доматите на

1

Котлет от Акула

Прегледай всички 17 кулинарни идеи за котлет от акула в Готвач.бг.
Пълнен котлет

Пълнен котлет

02.06.2012

Обезкостения котлет се прорязва отстрани, за да се получи дълбок джоб. Накълцания на тънки полумесеци лук се слага да се запържи на не силен

Акула пане

Акула пане

10.04.20111

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2

Московски котлет

Московски котлет

21.05.20133

прикрепяме с помощта на клечка за зъби. Така приготвените котлети оставяме да престоят поне 2 часа на студено. Изваждаме котлетите и ги топим

Пържен котлет от сьомга

Пържен котлет от сьомга

28.09.2015

другите два котлета. Разпределете котлетите в чинии за сервиране, а отгоре върху тях сложете от билковото масло. Сервирайте със зеленчуци по избор.

Сьомга котлет на фурна

Сьомга котлет на фурна

17.11.2011

Вземете котлетите и ги накиснете в тава за 30 минути във всички продукти. Покрийте тавата с фолио и сложете да се пече в умерено загряна

Котлет на скара

Котлет на скара

15.01.20122

Свинското се натърква със сол и черен пипер. Соевият сос, виното, водата + още малко черен пипер се разбъркват заедно и с тях се поливат хубаво

Наполеонови палачинки с котлет

Наполеонови палачинки с котлет

10.08.2011

със спаначен пълнеж като гарнитура на добре изпържени котлети. Рецептата е изложена в книгата В света на кулинарното изкуство.

Акула в белтък

Акула в белтък

03.02.2015

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания

Месо от акула

Месо от акула

19.02.2014

Редица кулинари твърдят, че месото на леопардовата и сивата акула, както и на акулата–лисица е с най-добри вкусови качества. Едни от най

Креолски котлети

Креолски котлети

13.11.2015

Приготвя се марината от указаните съставки. С нея се овкусяват котлетите и се прибират в хладилник за 4 часа. След това се изваждат и се отцеждат

Биволски котлети

Биволски котлети

10.10.2013

Леко начукайте биволските котлети. Овкусете ги със сол, черен пипер и вегета. Намажете ги обилно с горчица и ги оставете поне 24 часа в

Избрано

Какво Ново

Популярни

Котлет от Акула, изпитани предложения и статии за ежедневна употреба. Имаш критика или изобщо не откри това, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.