Котлети от акула със зеленчуци

Котлети от акула със зеленчуци

1

Овкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник. Нарежете патладжаните, тиквичките и доматите на...

1

Котлет от Акула

Прегледай всички 18 кулинарни идеи за котлет от акула в Готвач.бг.
Котлети от акула в панировка от белтък

Котлети от акула в панировка от белтък

 

Поръсете котлетите със сол, черен пипер и пресован чесън, напръскайте с лимонов сок и оставете да престоят около 30-40 мин. Разбийте белтъците...

Котлети от акула с моркови и чушки

Котлети от акула с моркови и чушки

 

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещено олио. Когато е готов го прехвърляме в дълбока тенджера. След това нарязваме чушките...

Котлети от акула в сос от горчица и мед

Котлети от акула в сос от горчица и мед

 

подходящ съд /такъв, че да се съберат всички котлети наведнъж/ загрейте 2 с.л. масло и 2 с.л. зехтин. Запечатайте котлетите от двете страни и ги...

Акула пане

Акула пане

1 

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

Московски котлет

Московски котлет

3 

прикрепяме с помощта на клечка за зъби. Така приготвените котлети оставяме да престоят поне 2 часа на студено. Изваждаме котлетите и ги топим...

Как се кисне акула?

Как се кисне акула?

 

приготвят. Месото на акула се готви по различни начини, като най-често се панира. То е изключително богато на белтъчини, витамин В, фосфор, мед...

Акула на шайби

Акула на шайби

 

Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...

Месо от акула

Месо от акула

 

Редица кулинари твърдят, че месото на леопардовата и сивата акула, както и на акулата–лисица е с най-добри вкусови качества. Едни от най...

Акула в белтък

Акула в белтък

 

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...

Акула по марсилски

Акула по марсилски

 

Зехтинът се загрява в тенджера и в него се запържва нарязаният на ситно лук до прозрачно. Добавят се нарязаните на малки кубчета домати...

Пълнен котлет

Пълнен котлет

 

Обезкостения котлет се прорязва отстрани, за да се получи дълбок джоб. Накълцания на тънки полумесеци лук се слага да се запържи на не силен...