Котлети от акула със зеленчуци

Котлети от акула със зеленчуци

1

Овкусете филетата акула със сол и черен пипер и оставете да престоят за 1 час в хладилник. Нарежете патладжаните, тиквичките и доматите на...

1

Котлет от Акула

Прегледай всички 17 кулинарни идеи за котлет от акула в Готвач.бг.
Котлети от акула в панировка от белтък

Котлети от акула в панировка от белтък

Поръсете котлетите със сол, черен пипер и пресован чесън, напръскайте с лимонов сок и оставете да престоят около 30-40 мин. Разбийте белтъците...

Котлети от акула с моркови и чушки

Котлети от акула с моркови и чушки

Нарязваме лука на ситно и го запържваме в сгорещено олио. Когато е готов го прехвърляме в дълбока тенджера. След това нарязваме чушките...

Котлети от акула в сос от горчица и мед

Котлети от акула в сос от горчица и мед

подходящ съд /такъв, че да се съберат всички котлети наведнъж/ загрейте 2 с.л. масло и 2 с.л. зехтин. Запечатайте котлетите от двете страни и ги...

Акула пане

Акула пане

1

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

Как се кисне акула?

Как се кисне акула?

приготвят. Месото на акула се готви по различни начини, като най-често се панира. То е изключително богато на белтъчини, витамин В, фосфор, мед...

Месо от акула

Месо от акула

Редица кулинари твърдят, че месото на леопардовата и сивата акула, както и на акулата–лисица е с най-добри вкусови качества. Едни от най...

Акула на шайби

Акула на шайби

Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...

Акула по марсилски

Акула по марсилски

Зехтинът се загрява в тенджера и в него се запържва нарязаният на ситно лук до прозрачно. Добавят се нарязаните на малки кубчета домати...

Акула в белтък

Акула в белтък

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...

Московски котлет

Московски котлет

3

прикрепяме с помощта на клечка за зъби. Така приготвените котлети оставяме да престоят поне 2 часа на студено. Изваждаме котлетите и ги топим...

Акула в лимон и магданоз

Акула в лимон и магданоз

Акулата я нарязваме на шайби с дебелина около 3 см. Измиваме ги добре. Посоляваме всяко едно от парчетата. Поръсваме всяко едно и с малко черен...