понеделник, 15 февруари
Шоколадова панакота

Шоколадова панакота

0

Загрейте 100 мл от сметаната в малка тенджерка заедно с млякото, захарта, 1 с.л. от ликьора и шоколада. Кипнете сместа и махнете от котлона

1

Крем Панакота

Разгледай всички 22 авторски предложения относно крем панакота в Готвач.бг.
Ментова панакота

Ментова панакота

02.01.2015

Желатинът се залива със студеното мляко. Когато набъбне, се разтваря на бавен огън. Ментата се измива и се накъсва на листенца. Няколко листенца

Кремки

Кремки

08.02.2016

. Пригответе крема- загрейте млякото, добавете пудинга, ванилията и захарта, бъркайте да не стане на буци. Всяка кифличка намазвате с крема и слепвате. Отгоре може да поръсите с пудра захар.

Малинова панакота с вино

Малинова панакота с вино

05.08.2015

вари 1 минута. Сваля се от котлона и се охлажда. Панакотата се обръща в чинии, като за целта всяка купичка се обвива с гореща кърпа или се топва в

Панакота с кисело мляко

Панакота с кисело мляко

23.09.20113

млечна смес при непрекъснато разбиване. Разпределете крема в десертни купички и сложете да се охлади в хладилник. При поднасяне обърнете Панакотата в чиния и я гарнирайте със сладко от горски плодове.

Панакота с малинов сироп

Панакота с малинов сироп

12.12.2014

се разтвори. Накиснете листата желатин в студена вода за 3 минути, отцедете ги и ги разбъркайте в крема. След това разбъркайте внимателно с

Джинджифилова панакота с ягоди

Джинджифилова панакота с ягоди

07.06.2015

, ментата се нарязва на ситно и се смесва с ягодите, ликьора и пудрата захар. Панакотата се обръща в чинии и до нея се слага от сместа с ягодите, която се украсява с бита сметана.

Панакота със сос кафе

Панакота със сос кафе

20.09.2011

оставете леко да се охлади. Поднесете обърнатата Панакота, полята със соса кафе.

Портокалова панакота със страчатела

Портокалова панакота със страчатела

01.03.2015

разтопява шоколадът и се добавя 1 супена лъжица лимонова кора. Разбърква се и се оставя във фризера да се замрази. Панакотата се сервира, като се поръсва с настърган на ситно лимонов шоколад.

Панакота с киви и мента

Панакота с киви и мента

28.02.2015

. Кивитата се обелват и се пасират заедно с ментата. Панакотата се вади от хладилника, залива се със сос с киви и мента и се оставя за още 15 минути в хладилника.

Панакота със сметана и праскови

Панакота със сметана и праскови

21.12.2015

Желатинът се обработва както е показано на пакетчето. Към заквасената сметана прибавяме ванилията и пудрата захар до разтапяне и сладост

Теменужена панакота в шоколадова прегръдка

Теменужена панакота в шоколадова прегръдка

05.01.2016

. След това внимателно освободете панакотата от формите и поднесете. Съхранявайте в хладилника теменужена панакота в шоколадова прегръдка.

Избрано

Какво Ново

Крем Панакота, практични предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш критика или изобщо не откри това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.