Курбан чорба

Курбан чорба

4

, се прибавят ситно нарязаните домати и чесънът. След 15 минути готовата чорба се поръсва със ситно нарязания магданоз, черния пипер и кимиона....

1

Курбан Чорба

Разгледай всички 31 подбрани съвети за курбан чорба в Готвач.бг.
Агнешка курбан чорба

Агнешка курбан чорба

 

Агнешкото и дреболиите се сваряват, обезкостяват и бульонът се прецежда. Дреболиите се нарязват на кубчета, а месото се накъсва. Лукът, морковът...

Курбан чорба с петел

Курбан чорба с петел

 

Добре почистеният петел се залива с 3 литра студена вода, добавят се дафиновите листа и зърната черен пипер, посолява се и сe вари около 2.5-3...

Свинска курбан чорба

Свинска курбан чорба

 

добавете ориза и настърганите домати. Овкусете чорбата със сол, черен пипер, джоджен и лют червен пипер. Върнете обратно месото и оставете да...

Класическа Курбан-чорба

Класическа Курбан-чорба

8 

прибавете към чорбата. Долейте ако е нужно още гореща вода и оставете да се вари няколко минути. Застройте курбан-чорбата с разбитото яйце...

Курбан чорба с люти чушлета

Курбан чорба с люти чушлета

1 

". Загряваме маслото за кратко, добавяме червения пипер и запържваме, като внимаваме да не го загорим. С така приготвената запръжка заливаме курбан...

Курбан чорба от овнешко месо

Курбан чорба от овнешко месо

 

. Разредете в малко бульон от овнешкото месо и добавете към чорбата. Когато месото омекне, добавете ориза, предварително попарения и нарязан на...

Странджанска курбан чорба

Странджанска курбан чорба

 

. Разбърквайте, но не махайте пяната. Чорбата се застройва със смес от счукания чесън и оцет. По желание може да добавите червен пипер. Поръсете с магданоз....

Телешка курбан чорба

Телешка курбан чорба

 

. Добавете сухите подправки, разбъркайте и отдръпнете от котлона. При поднасяне чорбата се поръсва с лимонов сок и листенца магданоз....

Домашна курбан чорба

Домашна курбан чорба

 

добавяме с темпериране към чорбата. Поръсваме с магданоз и черен пипер на вкус....

Курбан чорба от пиле

Курбан чорба от пиле

1 

Задушаваме ситно нарязания лук в мазнината с малко вода. Изчакваме го да омекне и водата да се изпари и добавяме ситно нарязаното пилешко месо и...

Курбан чорба по Врачански

Курбан чорба по Врачански

 

Нарязваме месото на парчета и го сваряваме в подсолена вода, докато омекне. След това добавяме нарязаните на парчета лук, чушка и морков...