вторник, 31 май
Кюфтета по цариградски

Кюфтета по цариградски

1

хомогенна смес. Оформете малките цариградски кюфтенца, панирайте и ги изпържете в силно загрята мазнина. Кюфтенцата стават много вкусни с...

1

Кюфтета по Цариградски

Разгледай всички 8 избрани предложения за кюфтета по цариградски в Готвач.бг.
Цариградски сладкиш

Цариградски сладкиш

17.05.20165

Смесваме киселото мляко със содата, захарта, олиото и всичко се разбива до гладка смес. Смесваме и сухите съставки. Прибавяме сухите в мокрите...

Цариградско грозде

Цариградско грозде

19.02.20141

Цариградско грозде /Ribes uva-crispa/, познато още като бодливо и немско грозде представлява объл плод, който се причислява към едни от най...

Цариградски кебап с телешко

Цариградски кебап с телешко

05.11.2013

Лукът се почиства, нарязва се и се запържва да златисто в загрятото олио. Добавя се и телешкото месо, нарязано на кубчета. Месото се сотира за...

Компот от цариградско грозде

Компот от цариградско грозде

16.09.2014

Немското грозде се набожда с игла и се залива със сироп от захарта и водата, който е загрят до 80 градуса. Слага се на бавен огън и ври 5...

Ретро сладкиш с цариградско грозде

Ретро сладкиш с цариградско грозде

17.09.2014

Яйцата се смесват със захарта, добавя се млякото и индийското орехче, добавя се брашното и всичко се разбива с миксер до пухкава смес. В...

Царско сладко от цариградско грозде

Царско сладко от цариградско грозде

16.09.2014

Плодовете се почистват от дръжките, разрязват се и се махат семките. В тенджера се редят слой плодове, слой листа от вишна. Заливат се с вряла...

Цариградско грозде – ценен източник на витамини

Цариградско грозде – ценен източник на витамини

09.10.2015

широколист храст с височина 4 – 6 метра, чиито плодове имат сладникав и тръпчив вкус. Различаваме индийско цариградско грозде, известно още с...

Другите гледат още

Какво Ново

Кюфтета по Цариградски, изпробвани предложения и материали за ежедневна употреба. Имаш въпроси или просто не намери това, което ти трябва? За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.