сряда, 2 септември
Да си приготвим печен лаврак
Кулинарни Съвети

Да си приготвим печен лаврак

0

Предлагаме ви две рецепти за печен лаврак. Ако готвите за повече хора, просто увеличете продуктите. Първата рецепта е за лаврак със спанак – количеството на спанака зависи от големината на рибите.

1

Лаврак във Фолио

Лаврак във Фолио - готварски полезни и практични съвети. Най-новите статии и текстове на едно място. Готварски и здравни препоръки за Лаврак във Фолио.
 • Лаврак във Фолио - Вкусни рецепти с лавракКакво да сготвя

  Вкусни рецепти с лаврак

  24.02.20140

  Лаврак можете да си приготвите много лесно, при това само с лимонов сок, масло и сол. Нужно ви е фолио, в което да сложите рибата, която сте намазали с масълце.

 • Лаврак във Фолио - ЛавракРиба и Морски Дарове

  Лаврак

  19.02.20141

  Лавракът, наричан още морски вълк е хищна морска риба със сплеснато и странично удължено сребристо тяло. Лавракът е една от най-вкусните риби в морето. Лавракът е подходящ за задушаване на пара, печене на скара, във фолио.

 • Лаврак във Фолио - Как да сготвим лавракКакво да сготвя

  Как да сготвим лаврак

  27.01.20130

  Лавракът е много вкусна риба, особено ако се приготви така, че гостите ви да си оближат пръстите и да искат допълнителна порция. Лавракът с копър е много вкусно и изискано ястие.

 • Лаврак във Фолио - Топ 3 рецепти за лавракКакво да сготвя

  Топ 3 рецепти за лаврак

  09.03.20140

  Предлагаме ви три страхотни рецепти за лаврак, малко по-различни от обичайните, с повече миризми и продукти. Първата рецепта е съвсем лесна за приготвяне. Поднесете я с гарнитура от картофи

 • Лаврак във Фолио - Съвети за използване на готварско фолиоКулинарни Съвети

  Съвети за използване на готварско фолио

  19.04.20130

  Готварското фолио е нещо, което се намира в кухнята на всеки. То може да намери приложение на почти навсякъде и най-вече в кухнята.

 • Лаврак във Фолио - Вредно ли e алуминиевото фолиоКое за какво е полезно

  Вредно ли e алуминиевото фолио

  30.01.20133

  При приготвяне на продукти, съдържащи киселина, във фолио, се получава проникване на алуминий в продуктите. Високите нива на алуминий са вредни за човешкия организъм.

 • Лаврак във Фолио - 5 емблематични ястия на средиземноморската кухняКакво да сготвя

  5 емблематични ястия на средиземноморската кухня

  17.05.20120

  Средиземноморската кухня залага повече на риба и морски дарове, не са изключени и месото и зеленчуците, но като че ли рибата е на първо място.

 • Лаврак във Фолио - Евтин шаран за НикулденКулинарни Новини

  Евтин шаран за Никулден

  04.12.20130

  Българските производители на риба прогнозират, че тази година трапезата за Никулден ще ни излезе значително по-евтино. Родните търговци очакват предпразнично пазарът да се наводни с евтин шаран

 • Лаврак във Фолио - Практични съвети за опаковане преди замразяванеКулинарни Съвети

  Практични съвети за опаковане преди замразяване

  09.12.20110

  Големите парчета месо, големите сладкиши, обемистите продукти с неправилна форма се опаковат в политиленово фолио с дебелина не по-малко от 0, 05 мм или в плътно алуминиево фолио.

 • Лаврак във Фолио - Как правилно се съхраняват яйца и млечни продукти във фризерКулинарни Съвети

  Как правилно се съхраняват яйца и млечни продукти във фризер

  26.08.20110

  Яйцата в никакъв случай не трябва да се замразяват с черупките, защото те се пукат. За да предпазите яйчената смес от прекалено сгъстяване се препоръчва да добавите щипка сол или захар.

 • Лаврак във Фолио - Немски сладкари започнаха да месят коледни щолениПразнична Трапеза

  Немски сладкари започнаха да месят коледни щолени

  30.11.20140

  Сладкари в Германия започнаха с приготвянето на традиционния немски сладкиш – щолен, който задължително присъства на трапезата за Коледа в западната страна.

Избрано

Какво другите търсят

Лаврак във Фолио - превъзходни рецепти и полезна информация за ежедневна употреба. Всичко за Лаврак във Фолио в Готвач.бг. Дай своята оценка за Лаврак във Фолио от звездите над текста. Бързи рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на тестваните ни рецепти и теми за Лаврак във Фолио. Готвач.бг - национален портал за изпитани рецепти, правилно хранене, мнения и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.