Лапад със заешко

Лапад със заешко

0

бланшира за 1-2 минути в кипяща вода и хубаво се отцежда. Щом заешкото се готово, добавете лапада и сметаната, разбъркайте за няколко минути и снемете от котлона....

1

Лапад със Заешко

Разгледай всички 12 авторски предложения за лапад със заешко в Готвач.бг.
Заек с лапад

Заек с лапад

минути добавете почистените и нарязани зелен лук и лапада. Отново задушете всичко и овкусете с подправки. Прехвърлете в гювеч или друг съд с...

Лапад

Лапад

2

намерите връзки лапад и на достъпна цена. Внимателно огледайте лапада преди да го купите – дали листата са свежи и крехки и дали няма загнили...

Заешко задушено

Заешко задушено

обръщате парчетата заешко. След това отцедете месото, шпиковайте го с почистени скилидки чесън и запържете месото в 3/4 ч.ч. сгорещена мазнина...

Заешко салморехо

Заешко салморехо

Слагате заешкото в купа и прибавяте виното, оцета и подправките. Покрийте и оставете месото да се маринова за няколко часа или за през нощта...

Заешко рагу

Заешко рагу

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в...

Заешко варено

Заешко варено

Заешкото месо сварете в тенджера под налягане за около 40 минути. Загрейте мазнината и запържете за кратко нарязаните моркови, лук и чесън...

Полят лапад

Полят лапад

4

градуса. Извадете и оставете да се охлади. Смесете киселото мляко с чесъна и щипка сол и покрийте готовия лапад. В олио запържете за секунди...

Змийски лапад

Змийски лапад

1

Змийски лапад /Arum maculatum L/ представлява многогодишно тревисто растението от семейство Змиярникови (Araceae). В различните краища на...

Пържен лапад

Пържен лапад

Накълцайте лука и нарежете лапада. Загрейте олиото и запържете първо лука, след което добавете лапада и бъркайте за около 5-10 минути...

Заешки чомлек

Заешки чомлек

Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го измиваме, нарязваме го на порции и ги поръсваме...

Заешки котлети

Заешки котлети

Котлетите трябва да се нарежат правилно. Те се изваждат от карето на маринования заек. На всеки котлет се оставя по едно ребро. Ако заекът е...