вторник, 6 октомври
Рецепти за полезни и вкусни крекери
Какво да сготвя

Рецепти за полезни и вкусни крекери

0

Крекерите могат да са не само вкусни, но и изключително полезни. Всичко зависи от състава им. Здравословните крекери си подхождат с всякакви салати и дипове, не съдържат глутени и са богати на омега-3 мастни киселини. Ето как да си ги приготвите:

1

Ленено Семе и Сусам

Ленено Семе и Сусам - направи си сам идеи и препоръки. Най-новите статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни статии за Ленено Семе и Сусам.
 • Ленено Семе и Сусам - Солени изкушения с маково семеКакво да сготвя

  Солени изкушения с маково семе

  23.12.20140

  Използвано като подправка, маковото семе се добавя в редица солени и сладки изделия. То им придава нестандартен и много апетитен вкус.

 • Ленено Семе и Сусам - Здравословни ползи от ленено семеКое за какво е полезно

  Здравословни ползи от ленено семе

  10.03.20140

  Лененото масло, което се съдържа в лененото семе има високи нива на ненаситени мазнини. Неговите нива дори се доближават до тези на рибеното.

 • Ленено Семе и Сусам - Пречистете черния дроб с ленено семе!Хранене при проблеми

  Пречистете черния дроб с ленено семе!

  26.09.20150

  Прочистването на организма и червата се прави веднъж годишно или при наличието на определено заболяване. То доказано предотвратява и лекува много заболявания. Пречистването с ленено семе е един от най-лесните и ефикасни методи

 • Ленено Семе и Сусам - Лененото семе пази от ракКое за какво е полезно

  Лененото семе пази от рак

  13.06.20141

  Според изследвания приемът на ленено семе може да помогне дори при вече открит тумор. Специалистите обясняват, че мастните киселини в него спират растежа на туморното образувание.

 • Ленено Семе и Сусам - Калории в ядкитеКое за какво е полезно

  Калории в ядките

  04.07.20132

  Ядките са продукт, често включван в хранителни диети, но в ограничени количества, както и в програми за бодибилдери, целящи да повишат теглото си и да увеличат размера си. Таблица с калории в ядките

 • Ленено Семе и Сусам - Организмът има нужди и от мазниниКое за какво е полезно

  Организмът има нужди и от мазнини

  09.09.20100

  Мастните киселини играят важна роля в човешкия организъм, тъй като изграждат клетките и спомагат за действието на различни органи.

 • Ленено Семе и Сусам - Сусамът - семето на животаКое за какво е полезно

  Сусамът - семето на живота

  23.09.20140

  Сусамът представлява уникална комбинация от биологично активни вещества и е познат в страните от Изтока от векове.

 • Ленено Семе и Сусам - Ползи и вреди от употреба на ленено семеКое за какво е полезно

  Ползи и вреди от употреба на ленено семе

  19.09.20129

  Наистина ли лененото семе е новата храна чудо? Доказано е, че лененото семе може да помогне в борбата със сърдечно-съдови заболявания, диабет и рак на гърдата.

 • Ленено Семе и Сусам - Кулинарна употреба на маково семеКулинарни Съвети

  Кулинарна употреба на маково семе

  17.08.20140

  В смлян вид маковото семе се използва като част от пикантни подправки. Маковото семе се използва за плънка за солени и сладки тестени изделия.

 • Ленено Семе и Сусам - Сусамово СемеПодправки

  Сусамово Семе

  25.03.201412

  Сусамовото семе е не само изключителен източник на мед и манган, но сусамът съдържа и две уникални съставки - сезамин и сезамолин. Сусамовото семе и най-старата известна подправка.

 • Ленено Семе и Сусам - Здравословни рецепти с камутКакво да сготвя

  Здравословни рецепти с камут

  02.01.20151

  Зърната на камута са два пъти по-големи от тези на пшеница. Те се откриват в продукти като хляб, зърнени закуски, макарони, фиде, напитки с екстракт от зърнени растения, бисквити, крекери и бира. Рецепти с камут

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Ленено Семе и Сусам - превъзходни рецепти и теми за всеки ден и вкус. Всичко за Ленено Семе и Сусам в нашия сайт. Гласувай за Ленено Семе и Сусам от звездичките над текста. Лесни рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни препоръки. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии на тема Ленено Семе и Сусам. Готвач.бг - кулинарен сайт за готварски рецепти, диетично хранене, съвети и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.