Лесен тутманик

Лесен тутманик

10

Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето. Прехвърлете сместа в намазнена тава. Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....

1

Лесен Тутманик

Разгледай всички 74 подбрани съвети за лесен тутманик в Готвач.бг.
Бърз и лесен тутманик

Бърз и лесен тутманик

 

сиренето. Разстелете останалата мазнина отгоре. След като сложите тутманика във фурната, я включете на 180 градуса и печете до готовност....

Лесен и вкусен тутманик

Лесен и вкусен тутманик

 

Продуктите се разбъркват добре и се омесва тесто, което да е меко. Разстила се в намазнена тава и се полива с отделно разбито яйце. Пече се в...

Копишмиде – лесен тутманик по македонски

Копишмиде – лесен тутманик по македонски

1 

процедирате и с останалите 10 топки тесто, в същия ред. Натиснете с длани добре тутманика отгоре и намажете с останалата мазнина. Нарежете го на...

Много лесен и вкусен тутманик с масло

Много лесен и вкусен тутманик с масло

 

Направете закваската, като в 100 мл от водата разтворите захарта и маята заедно с 1 с.л. от брашното, оставете на топло да втасва. През това...

Тутманик

Тутманик

 

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Копривщенски тутманик

Копривщенски тутманик

 

предварително намазана с мазнина тавичка. Отново оставаме да втаса за 20 минути. Останалата ни мазнина се излива отгоре. Разбиваме последното яйце и с него също заливаме тутманика....

Рязан тутманик

Рязан тутманик

 

. Оставяте да почине във фурната, включена на 50 градуса, когато се навдигне, я увеличавате на 180 градуса. Печете до хубав загар. След като извадите тутманика, напръскайте с вода и покрийте с кърпа. Да ви е сладко!...

Селски тутманик

Селски тутманик

1 

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

Панагюрски тутманик

Панагюрски тутманик

11 

топчета. За целта топчетата трябва да са едно спрямо друго по-големи. Така готовият тутманик се поставя в тавичка, застлана с хартия за печене...

Бухнал тутманик

Бухнал тутманик

 

натрошено на по-едро), добавя се и олиото. Смесват се бакпулвера и брашното и се прибавят към основната смес за тутманика. Разбърква се и е готово...

Бачковски тутманик

Бачковски тутманик

 

тутманика по избор. Вит тутманик: Взимаме топка с размера на два юмрука и издърпване като за мекици. Слагаме по 1 и1/2 лъжица разтопено...