Лесен тутманик

Лесен тутманик

10

Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето. Прехвърлете сместа в намазнена тава. Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....

1

Лесен Тутманик

Разгледай всички 74 подбрани съвети за лесен тутманик в Готвач.бг.
Бърз и лесен тутманик

Бърз и лесен тутманик

 

сиренето. Разстелете останалата мазнина отгоре. След като сложите тутманика във фурната, я включете на 180 градуса и печете до готовност....

Лесен и вкусен тутманик

Лесен и вкусен тутманик

 

Продуктите се разбъркват добре и се омесва тесто, което да е меко. Разстила се в намазнена тава и се полива с отделно разбито яйце. Пече се в...

Тутманик

Тутманик

 

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Бачковски тутманик

Бачковски тутманик

 

тутманика по избор. Вит тутманик: Взимаме топка с размера на два юмрука и издърпване като за мекици. Слагаме по 1 и1/2 лъжица разтопено...

Бухнал тутманик

Бухнал тутманик

 

натрошено на по-едро), добавя се и олиото. Смесват се бакпулвера и брашното и се прибавят към основната смес за тутманика. Разбърква се и е готово...

Вълчи тутманик

Вълчи тутманик

 

Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото...

Мандраджийски тутманик

Мандраджийски тутманик

 

. Пече се на 180 градуса за около 70-90 мин. След като е изпечен и готов тутманика още горещ се минава с бучка масло. Източник: Кулинарен блог...

Селски тутманик

Селски тутманик

1 

Замесва се тесто от продуктите. Разделя се на около 5 топчета и се оставя да втаса. След това се разтеглят, поставят се в намазнена тава и се...

Памук тутманик

Памук тутманик

1 

оставете отново да втаса. Изпечете във фурна до златисто. Готовият тутманик напръскайте с малко вода и оставете да омекне. Поднесете с мляко, компот или айран....

Копривщенски тутманик

Копривщенски тутманик

 

предварително намазана с мазнина тавичка. Отново оставаме да втаса за 20 минути. Останалата ни мазнина се излива отгоре. Разбиваме последното яйце и с него също заливаме тутманика....

Маминият тутманик

Маминият тутманик

 

квадратчета тутманика и се слага да втаса за 30-40 минути. След това се пече във фурна на 180°C за 30-40 мин. Изпробвайте още рецептата за Лесен...