Лесен тутманик

Лесен тутманик

10

Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето. Прехвърлете сместа в намазнена тава. Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....

1

Лесен Тутманик

Разгледай всички 49 подбрани съвети за лесен тутманик в Готвач.бг.
Лесен и вкусен тутманик

Лесен и вкусен тутманик

Продуктите се разбъркват добре и се омесва тесто, което да е меко. Разстила се в намазнена тава и се полива с отделно разбито яйце. Пече се в...

Бърз и лесен тутманик

Бърз и лесен тутманик

сиренето. Разстелете останалата мазнина отгоре. След като сложите тутманика във фурната, я включете на 180 градуса и печете до готовност....

Лесен и Икономичен Тутманик

Лесен и Икономичен Тутманик

Разбиваме яйцата и постепенно добавяме киселото мляко, в което сме сложили содата и сме изчакали да се развие. Добавяме другите съставки и...

Копишмиде – лесен тутманик по македонски

Копишмиде – лесен тутманик по македонски

1

процедирате и с останалите 10 топки тесто, в същия ред. Натиснете с длани добре тутманика отгоре и намажете с останалата мазнина. Нарежете го на...

Най-вкусният и лесен тутманик

Най-вкусният и лесен тутманик

В дълбока купа сложете тестото, разтопете свинската мас. Чукнете едното яйце и започнете да месите тестото, като по малко добавяте от маста...

Много лесен и вкусен тутманик с масло

Много лесен и вкусен тутманик с масло

Направете закваската, като в 100 мл от водата разтворите захарта и маята заедно с 1 с.л. от брашното, оставете на топло да втасва. През това...

Лесен тутманик във форма за кекс

Лесен тутманик във форма за кекс

1

ширина 3-4 см. Поставете рулцата в намазана с масло форма за кекс, като ги наредите едно до друго. Намажете тутманика с масло и...

Тутманик

Тутманик

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Тутманик Душичка

Тутманик Душичка

2

. Разбийте третото яйце и намажете тутманика отгоре. Поръсете със сусам и сложете тавата в загрята фурна. Изпечете на 180-200 градуса до готовност....

Тутманик Облак

Тутманик Облак

Пресяваме брашното в купа и го смесваме със солта. Начупваме маята директно в киселото мляко и добавяме оцета и захарта. Разбиваме яйцата и ги...

Царски тутманик

Царски тутманик

2

алуминиево фолио. Извадете изпечения тутманик и оставете да се охлади леко върху метална скара. Тутманикът става като памук, с хрупкава коричка...