Лесен тутманик

Лесен тутманик

10

Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето. Прехвърлете сместа в намазнена тава. Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....

1

Лесен Тутманик

Разгледай всички 74 подбрани съвети за лесен тутманик в Готвач.бг.
Бърз и лесен тутманик

Бърз и лесен тутманик

 

сиренето. Разстелете останалата мазнина отгоре. След като сложите тутманика във фурната, я включете на 180 градуса и печете до готовност....

Лесен и вкусен тутманик

Лесен и вкусен тутманик

 

Продуктите се разбъркват добре и се омесва тесто, което да е меко. Разстила се в намазнена тава и се полива с отделно разбито яйце. Пече се в...

Копишмиде – лесен тутманик по македонски

Копишмиде – лесен тутманик по македонски

1 

процедирате и с останалите 10 топки тесто, в същия ред. Натиснете с длани добре тутманика отгоре и намажете с останалата мазнина. Нарежете го на...

Тутманик

Тутманик

 

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Вълчи тутманик

Вълчи тутманик

 

Замесва средно меко тесто. Меси се с намазнени ръце. Тестото се покрива с кърпа и се оставя на топло да втаса. Лукът се запържва в олиото...

Мандраджийски тутманик

Мандраджийски тутманик

 

. Пече се на 180 градуса за около 70-90 мин. След като е изпечен и готов тутманика още горещ се минава с бучка масло. Източник: Кулинарен блог...

Бухнал тутманик

Бухнал тутманик

 

натрошено на по-едро), добавя се и олиото. Смесват се бакпулвера и брашното и се прибавят към основната смес за тутманика. Разбърква се и е готово...

Бачковски тутманик

Бачковски тутманик

 

тутманика по избор. Вит тутманик: Взимаме топка с размера на два юмрука и издърпване като за мекици. Слагаме по 1 и1/2 лъжица разтопено...

Рязан тутманик

Рязан тутманик

 

Разтваряте маята в топлата вода със захарта и няколко лъжици брашно. Когато шупне, я добавяте към брашното и останалите продукти. С постепенно...

Персийски тутманик

Персийски тутманик

7 

. Намажете повърхността с добре разбито яйца. Персийският тутманик се пече около 45 минути на 180 градуса до златиста коричка....

Тутманик Богданка

Тутманик Богданка

2 

Разбиваме яйцата. Прибавяме водата, солта, захарта и пресятото брашно. Замесваме меко тесто и го разделяме на две части. В тавичка разтопяваме...