Лесен тутманик

Лесен тутманик

10

Разбийте продуктите заедно, като най-накрая объркате със сиренето. Прехвърлете сместа в намазнена тава. Изпечете тутманика в гореща фурна за около 20-30 минути или до готовност....

1

Лесен Тутманик

Разгледай всички 74 подбрани съвети за лесен тутманик в Готвач.бг.
Бърз и лесен тутманик

Бърз и лесен тутманик

 

сиренето. Разстелете останалата мазнина отгоре. След като сложите тутманика във фурната, я включете на 180 градуса и печете до готовност....

Лесен и вкусен тутманик

Лесен и вкусен тутманик

 

Продуктите се разбъркват добре и се омесва тесто, което да е меко. Разстила се в намазнена тава и се полива с отделно разбито яйце. Пече се в...

Тутманик

Тутманик

 

Пресятото два пъти брашно се смесва със содата. Прави се кладенче и в него се поставя солта. В отделен съд се разбъркват киселото мляко и 3...

Копривщенски тутманик

Копривщенски тутманик

 

предварително намазана с мазнина тавичка. Отново оставаме да втаса за 20 минути. Останалата ни мазнина се излива отгоре. Разбиваме последното яйце и с него също заливаме тутманика....

Панагюрски тутманик

Панагюрски тутманик

10 

топчета. За целта топчетата трябва да са едно спрямо друго по-големи. Така готовият тутманик се поставя в тавичка, застлана с хартия за печене...

Рязан тутманик

Рязан тутманик

 

Разтваряте маята в топлата вода със захарта и няколко лъжици брашно. Когато шупне, я добавяте към брашното и останалите продукти. С постепенно...

Персийски тутманик

Персийски тутманик

7 

. Намажете повърхността с добре разбито яйца. Персийският тутманик се пече около 45 минути на 180 градуса до златиста коричка....

Домашен тутманик

Домашен тутманик

33 

втасалия тутманик с малко олио отгоре и сложете да се изпече до готовност. Проверявайте го с клечка. Изпечения тутманик увийте в кърпа....

Маминият тутманик

Маминият тутманик

 

квадратчета тутманика и се слага да втаса за 30-40 минути. След това се пече във фурна на 180°C за 30-40 мин. Изпробвайте още рецептата за Лесен...

Бабиният тутманик

Бабиният тутманик

22 

умерена фурна около 40 минути - отгоре трябва да е златисто. Отнема доста време, но си заслужава! Както баба казваше, за да е пухкав истинският тутманик, трябва да втаса 3 пъти. Да ви е сладко!...

Бърз тутманик

Бърз тутманик

5 

се слагат парченца масло/маргарин и се пече до зачервяване. Бързият тутманик може да се поднесе за закуска с чаша айран или кисело мляко....