вторник, 1 септември

Лесни и Ефектни Торти

Лесни и Ефектни Торти - здравни и кулинарни съвети и идеи. избрани статии и текстове в нашия сайт. Готварски и здравни препоръки за Лесни и Ефектни Торти.
 • Лесни и Ефектни Торти - Идеи за коктейлни хапкиКакво да сготвя

  Идеи за коктейлни хапки

  27.12.20120

  Когато чакате гости, можете да приготвите коктейлни хапки. По този начин посрещането на гостите ще се превърне в изискан ритуал.

 • Лесни и Ефектни Торти - Лесни и вкусни кремове за тортиКулинарни Съвети

  Лесни и вкусни кремове за торти

  02.01.20122

  За да бъде тортата вкусна и красива, е важно какъв ще е кремът, с който ще се мажат блатовете. Един от най-вкусните кремове за торти, който се приготвя бързо и лесно, е кремът с кондензирано мляко и банани.

 • Лесни и Ефектни Торти - Дефиле Дизайнерски торти в Интер Експо ЦентърКулинарни Новини

  Дефиле Дизайнерски торти в Интер Експо Център

  25.09.20131

  Второто издание на Дефиле Дизайнерски торти и Арт-карвинг Дизайнерски торти ще се проведат от 6 до 9 номеври 2013 г. в рамките на международните изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд и Дринк.

 • Лесни и Ефектни Торти - Лесни предястия с картофиКое за какво е полезно

  Лесни предястия с картофи

  02.11.20120

  С картофи можете да направите лесни е ефектни предястия. Те се съчетават с различни видове подправки, сирена, кашкавал, сметана и всевъзможни сосове.

 • Лесни и Ефектни Торти - Лесни и ефектни тортиКакво да сготвя

  Лесни и ефектни торти

  07.05.20120

  Да се приготви торта за сравнително кратко време, при това да е вкусна и красива, не е невъзможно, както повечето хора си мислят.

 • Лесни и Ефектни Торти - Най-ужасяващо вкусните торти на светаЛюбопитно

  Най-ужасяващо вкусните торти на света

  13.05.20150

  Доста страховити, но пък за сметка на това гарантирано вкусни торти приготвя кулинарната майсторка Анабел де Ватен. Декорацията, която използва за сладкишите, ги превръща в трупове, черепи и други човешки органи.

 • Лесни и Ефектни Торти - Декорации на торти с плодовеКулинарни Съвети

  Декорации на торти с плодове

  23.10.20120

  И най-обикновената торта ще изглежда страхотно, ако я украсите с плодове. Дребните плодове като ягоди, боровинки, грозде или плодове, нарязани на парченца, можете да оваляте в захар и да украсите тортата с тях.

 • Лесни и Ефектни Торти - Вкусни рецепти за ретро тортиКакво да сготвя

  Вкусни рецепти за ретро торти

  29.03.20150

  В случая става въпрос за този вид торти, които с любов са приготвяли майките и бабите ни за най-тържествените поводи и които продължаваме да консумираме с удоволствие.

 • Лесни и Ефектни Торти - Торта с Дженифър Лорънс донесе награда на британкаЛюбопитно

  Торта с Дженифър Лорънс донесе награда на британка

  13.11.20140

  Това всъщност е втората победа на британката – преди година Кларк отново е завършила първа в надпреварата, но тогава е направила торта с образа на актьорът Джони Деп.

 • Лесни и Ефектни Торти - Украса за торти от захарно тестоКулинарни Съвети

  Украса за торти от захарно тесто

  16.03.20131

  Тортите, украсени със захарно тесто, са много красиви и ефектни. Сами можете да си направите захарно тесто вкъщи и да оформяте от него украса за торти.

 • Лесни и Ефектни Торти - Идеи за студени и лесни тортиКакво да сготвя

  Идеи за студени и лесни торти

  28.10.20122

  Повечето студени торти се правят лесно, тъй като спестяват времето, което иначе се отделя за печене. Тортата с кисело мляко е ефектна и лесна за правене.

Избрано

Какво другите търсят

Лесни и Ефектни Торти - вкусни рецепти и статии за всеки ден и вкус. Всичко за Лесни и Ефектни Торти в Готвач.бг. Дай своята оценка за Лесни и Ефектни Торти от звездите над този текст. Перфектни рецепти, правилно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Лесни и Ефектни Торти. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.