Лесно реване

Лесно реване

0

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

1

Лесно Реване

Разгледай всички 26 авторски предложения за лесно реване в Готвач.бг.
Лесно лимоново реване за 40 минути

Лесно лимоново реване за 40 минути

2

. Разбъркайте и получената смес прехвърлете в подходяща тавичка или форма, като може да я намаслите предварително. Изпечете реването на 175...

Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Арменско реване

Арменско реване

позастинал, се залива с прясното мляко. Ако използвате пастьоризирано мляко, не е нужно то да е сварено предварително. След като изстине реването...

Шарено реване

Шарено реване

. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....

Супер реване

Супер реване

Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст...

Класическо реване

Класическо реване

3

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...

Северозападно реване

Северозападно реване

охлади, но да не е студен, и заливаме реването. Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....

Гръцко реване

Гръцко реване

9

по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...

Арабско реване

Арабско реване

5

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Лимонено реване

Лимонено реване

Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...

Портокалово реване

Портокалово реване

Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...