Линцерово тесто

Линцерово тесто

0

Пресейте брашното и пудрата захар. Към тях добавете жълтъците, маслото и лимоновите корички. Постепенно замесете гладко тесто. Увийте го с...

1

Линцерово Тесто

Прегледай всички 12 избрани предложения относно линцерово тесто в Готвач.бг.
Линцеров пай

Линцеров пай

2

Всички продукти, с изключение на конфитюра и 1 яйце замесваме на тесто. Малко повече от половината тесто разстиламе в намазана с масло и...

Линцерови сладки

Линцерови сладки

. Омесете гладко тесто. Ако е ронливо, добавете жълтък, а при обратната ситуация добавете брашно. Увийте го във свежо фолио и го оставете в...

Линцерови сладки с бадеми

Линцерови сладки с бадеми

побеляване. Смесват се двете смеси и започвам да меся до получаване на меко тесто. Прибирам тестото в хладилник за около 20 минути - да се стегне...

Сладки ябълки в линцерови кошнички

Сладки ябълки в линцерови кошнички

прибавяме разбитото яйце, бакпулвер и брашно, колкото е необходимо за замесване на твърдо тесто. Така замесеното тесто завиваме с фолио за свежо...

Линцерови сладки за коледно настроение

Линцерови сладки за коледно настроение

сладкиш в целия свят. Той се приготвя от топящото се в устата тесто, върху което се разпределя сладко, а отгоре се покрива с решетка от тесто...

Линцерови сладки със сладко от сливи

Линцерови сладки със сладко от сливи

Тестото се омесва и се оставя за известно време в хладилник - примерно 2-3 часа. Може и без тази процедура, ако бързате. Разточва се и се...

Бирено тесто

Бирено тесто

брашното и зехтина или някаква друга мазнина. С миксера се бърка добре до получаване на гъста еднородна смес. С бирено тесто могат да се направят бирени питки или да се да използва за тесто на пица....

Многолистно тесто

Многолистно тесто

Пресейте брашното заедно със солта. Добавете водата и замесете стегнато, средно твърдо тесто. Тестото се меси за кратко върху набрашнен плот...

Козуначено тесто

Козуначено тесто

6

. Брашното се размесва до получаване на тесто, което не е много меко в началото. Месенето е продължително, за да се получи гладко тесто, като от...

Хладилно тесто

Хладилно тесто

, постепенно сипвам и маята. Замесвам меко тесто. Оставям го да си почине за 20 минути. После може да се работи с него веднага или да се прибере в намазнен плик в хладилник и да се обработва на другия ден....

Маслено тесто

Маслено тесто

. Меси се бързо, за да се получи твърдо тесто. Трохите се събират и се оформят на топка. Увиват се в найлон и се изстудяват в хладилник за 1 час....